Detail info
Close

DEPECHE MODE - Delta Machine Tour 2014

DEPECHE MODE - Delta Machine Tour 2014

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 06.02.2014 o 19:30hod.
Miesto konania/Place of event: BRATISLAVA, SLOVNAFT Arena

Popis/Description:
DEPECHE MODE OZNAMUJÚ DRUHÚ ČASŤ DELTA MACHINE TOUR 2013/14, V RÁMCI KTOREJ KAPELA VYSTÚPI V ARÉNACH V EURÓPSKYCH MESTÁCH. NA ZIMNOM ŠTADIÓNE ONDREJA NEPELU V BRATISLAVE SA DEPECHE MODE PREDSTAVÍ 6. FEBRUÁRA 2014.

Kvôli obrovskému záujmu fanúšikov Depeche Mode, priekopníci elektronickej hudby, oznámili druhú sériu koncertných termínov svojho „World Machine Delta Tour“.
 
V súčasnosti prebiehajúce turné po štadiónoch a festivaloch je mega úspešné – takmer všetkých 38 koncertov je vypredaných niekoľko týždňov resp. mesiacov pred ich konaním. Fanúšikovia budú teraz mať druhú šancu vidieť toto fantastické trio  v zložení Dave Gahan, Martin Gore a Andy Fletcher - a to v rámci ich turné po arénach, ktoré sa uskutoční koncom roku 2013 a začiatkom roku 2014.
 
Depeche Mode, ktorí oslavujú viac ako tri desaťročia na hudobnom výslní a ktorí doposiaľ predali viac ako 100 miliónov nosičov, nedávno vydali trinásty štúdiový album Delta Machine.

VIP BALÍK DEPECHE MODE - Delta Machine Tour 2014

Dalšie akcie XL group: ONE REPUBLIC, YES, ICE AGE LIVE!, STEEL PANTHER, PETER GABRIEL - SO, LUCIE
Viac info: www.xl.sk



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top