Detail info
Close

Hudba bez bariér

Hudba bez bariér

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum a miesto konania/Date and place of event: 
30.5.2017 o 19:00 hod., Zimný štadión Banská Bystrica

Cena/Price: Sedenie 13€ a 15€, plocha státie 10€

Lístky v predaji na mieste pred podujatím!

Popis/Description: 

Benefičný koncert / Hudba bez bariér / skvelá hudobná párty, je zložený z viacerých Slovenských interpretov ako sú Desmod, Polemic, Peter Bič Project, Bekim, Martin Harich, Sima Martausová, Celeste Buckingham, ku ktorým sa pridajú ďalší ešte ďalší, aby spoločne urobili akciu pre širokú verejnosť, výťažkom na charitatívne účely Oz Parasport24.

Hudba bez bariér 2017, 30. máj, Banská Bystrica - zimný štadión. Práve tam sa uskutoční tohtoročná edícia Hudby bez bariér.

Je to tretie pokračovanie úspešného projektu pod hlavičkou OZ Parasport24, kotý spája množstvo hudobných interpretov pre dobrú vec.

Sima Martausová:

„Keď viem, že spievaním podporím dobrú vec, a keď mi to dovolí čas, tak vždy rada prijmem ponuku na benefičné vystúpenie,“ prezrádza Sima Martausová. „Robí mi to radosť a zároveň mám dobrý pocit, že aspoň nejako môžem pomôcť. Hrať na Hudbe bez bariér je pre mňa výnimočné aj preto, lebo ľudí, pre ktorých je tento koncert určený, už poznám osobne a o to viac sa teším. Bola som s nimi bicyklovať minulý rok a všetci mi prirástli k srdcu. Zahrám aj pieseň, ktorú som zložila špeciálne pre nich,“ dodáva aktuálne jedna z najobľúbenejších slovenských speváčok.

Desmod: ,,Hudba je naozaj bez bariér!”

Benefície pomáhajú a my pomáhať chceme, ak nám to čas dovolí,“ zhoduje sa jednohlasne formácia Desmod, ktorá si Hudbu bez bariér tento rok vtesnala do svojho preplneného diára. „Nehráme tento rok len túto „benefičku“, avšak táto nás zaujala netradičným spojením pohybu a hendikepovaných ľudí,“ vysvetľuje manažér skupiny Michal Kožuch. Sú vôbec koncerty pre zdravých ľudí a koncerty pre chorých či hendikepovaných v niečom odlišné? Ako to vníma jedna z našich najvyťaženejších kapiel? „Nie sú, naozaj, hudba je predsa bez bariér!“

Výťažok z koncertu ide na ciele OZ Parasport24, viac informácií na parasport24.com

Viac info/More informations: Dĺžka podujatia cca 130 minút.

Zľavy a vstupenky pre deti/Discounts, and tickets for children: Bez zľavy.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Hudba bez bariér
picture Hudba bez bariér
picture Hudba bez bariér
picture Hudba bez bariér
picture Hudba bez bariér
picture Hudba bez bariér
picture Hudba bez bariér
picture Hudba bez bariér
picture Hudba bez bariér
Top