Detail info
Close

Cestovateľský klub - ETIÓPIA a BURKINA FASO

Cestovateľský klub - ETIÓPIA a BURKINA FASO

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Miesto : DK Lúky , 28.05.2015 o 19:00 h.

Cestovateľský klub - ETIÓPIA a BURKINA FASO

V májovej fotoprezentácii vás dve slovenské dobrovoľníčky zo združenia GLEN Slovakia - Katka a Zuzka zoberú do dvoch úplne rozdielnych krajín subsaharskej Afriky - Etiópie a Burkiny Faso. Ukážu vám nielen krásne scenérie týchto krajín, priblížia vám aj život miestnych, s ktorými každá strávili tri mesiace, problémy s ktorými sa ako biele ženy museli vysporiadať a neraz vás rozosmejú nejednou príhodou z cestovania v rozheganých autobusoch po prašných vidieckych cestách Burkiny aj Etiópie. “Účastníkom máme v pláne nielen priblížiť tipy na cestovanie v obidvoch krajinách, ale pokúsime sa priblížiť aj tému rozvojového dobrovoľníctva a jeho výhody a nevýhody. Pevne veríme, že táto pestrá zmes informácií a podnetov priláka tak dobrodruhov ako aj každého, kto by sa v budúcnosti chcel zapojiť do projektov v krajinách tzv. globálneho juhu".  

Ďalšie vstupenky, okrem predaja vstupeniek cez sieť ticketportal - kúp lístok, je možné si osobne zakúpiť, príp. rezervovať v pokladniciach KZP. Viac na:http://www.kzp.sk/vstupenky



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top