Detail info
Close

TOPFEST 2008

TOPFEST 2008

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

TOPFEST 2008 - 5.ročník
27.6. - 28.6.2008
/začiatok v piatok o 14.00 h/
Zelená Voda, Nové Mesto nad Váhom
Cena/Price:
Permanentka: 600,- Sk v predpredaji, 700,- Sk na mieste / VIP permanentka: vypredané
/V cene VIP permanentky je vstup na oba dni, tribúna, výstava z predchádzajúcich ročníkov, minerálka, pivo, nealko.../
Jednodňová: 400,- Sk v predpredaji, 500,- Sk na mieste

Na TOPFESTE 2008 uvidíme 27. júna 2008 americkú thrashmetalovú skupinu SLAYER v zložení: Tom Araya, Jeff Hanneman, Kerry King, Dave Lombardo. Jubilejný piaty ročník TOPFESTU, podporia tiež ďalšíinterpreti zo Slovenska a Českej republiky, ktorí sa predstavia celkom na troch pódiách. Okrem už zverejnených účinkujúcich: KABÁT, ZÓNA A, PUDING PANI ELVISOVEJ, HT, AMPHIBIOS, LAVAGANCE a PARA, tento rok uvidíme i nasledovných: CHINASKI, HEX, DIVOKEJ BILL, TLESKAČ, PUNKREAS, ANAWI, HORKÝŽE SLÍŽE. Tým však plejáda účinkujúcich na TOPFESTE 2008 nekončí...

Ak ste si zakúpili vstupenku na koncert skupiny the Cavalera Conspiracy, táto slúži ako doklad na 100,- SK ZĽAVU pri kúpe PERMANENTKY na jubilejný piaty ročník medzinárodného open-air festivalu TOPFEST 2008. Vstupenku je nutné predložiť a odovzdať na predajnom mieste. ZĽAVU je možné uplatniť až po koncerte The Cavalera Conspiracy.

Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top