Detail info
Close

ŠARIŠ TAJVAN LETO 2009

ŠARIŠ TAJVAN LETO 2009

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date, Miesto konania/Place of festival:
26.6.2009 o 15:00 hod, 27.6.2009 o 12:00 hod,  Čaňa - rekreačné stredisko Tajvan
Cena/Price: 10EUR/301,50,-SK

„Poď na Tajvan !“ Tak znie heslo tretieho vydania otváracieho hudobného festivalu letnej sezóny -  Tajvan Leta.
Júnový víkend 26 až 27 júna 2009 sa čaniansky Tajvan zmení na stredisko plné hudby, zábavy, ale hlavne koncertov množstva známych aj menej známych kapiel.
Okrem iných sa môžete tešiť na tajvanovú premiéru skupiny Desmod, v Čani mimoriadne obľúbený Gladiator, No Name predstavia plnohodnotný program zo svojho posledného turné  „v rovnováhe“, Katka Knechtová v slovenskej festivalovej premiére predstaví svoj nový album a najmä svoju novú kapelu, z Ostravy k nám prídu český TEAM Revival s najväčšími hitmi ikony slovenskej hudobnej scény,  osvedčená Komajota, Nocadeň, Stereo, Smola a Hrušky a mnoho mnoho iných kapiel... 
Tradične skvelá atmosféra,  množstvo stánkov s jedlom a nápojmi, tanečná  párty pre vytrvalcov a to všetko počas dvoch festivalových  dní a nocí.  Tajvan Leto otvorí svoje brány v piatok 26teho júna o 15tej hodine, v sobotu už o 12tej hodine. Po oba večery po skončení hlavného programu pokračujeme tanečnou hudbou na after párty v neďalekom klube Energy Music Hall s voľným vstupom pre návštevníkov festivalu Tajvan Leto.

Klikaj teda na www.tajvanleto.sk, v predaji je limitovaná séria predpredajovej dvojdňovej permanentky za naozaj priateľskú cenu 10€/301,50,-Sk. Tešíme sa aj na Teba na Tajvan Lete 2009.

Poď na Tajvan !

Návštevník festivalu s dvojdňovou vstupenkou dostane na vstupe darček, opaľovací krém v hodnote 10EUR/301,26,-Sk

Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top