Detail info
Close

YELLOWCARD + support From Our Hands

YELLOWCARD + support From Our Hands

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 1.9.2011 o 20.00 h
Miesto konania/Place of event:
Majestic Music Club Bratislava
Cena/Price: státie 18 EUR, VIP 39 EUR /majitelia VIP lístkov majú k dispozícii miesta na balkóne s vlastnou obsluhou pri stoloch, nalievaním do skla, vlastnú toaletu a fajčiarsku miestnosť/


Popis/Description:
Pop-punková skupina YELLOWCARD oficiálne debutovala v roku 1997 albumom Midget Tossing, no skutočnú popularitu si získala v roku 2003, čiže po vydaní platinového albumu "Ocean Avenue". Rovnako sa nazýva aj titulná skladba z tohto albumu.V týchto dňoch prichádza na trh ich nové CD "When you are trough thinking ,say yes" pod značkou Hopeless records a následne vyrážaju aj na európske turné.Jednou z ich zastávok bude aj Slovensko!Koncert sa uskutoční 1.9.2011 v Bratislavskom MMC - Majestic Music Club. V úlohe predskokanov sa predstaví domáca kapela From Our Hands, ktorá na koncerte predstaví piesne z ich nového albumu Sinners. Aktuálne informácie/Info:
http://yellowcardrock.com/



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top