Detail info
Close

Eddy Portella presenta BATATIMBA

Eddy Portella presenta BATATIMBA

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

30.6.       20:00       Eddy Portella presenta BATATIMBA
(štvrtok)  

BATATIMBA (www.batatimba.com) je nedávno vytvorený bubenícky orchester pod vedením slovenského perkusionistu peruánskeho pôvodu Eddyho Portellu, ktorý si kladie za cieľ šíriť čaro afro-kubánskej či brazílskej perkusívnej hudby a odovzdávať svoje skúsenosti a vedomosti všetkým tým, ktorí sa chcú venovať tomuto jedinečnému druhu umenia.

Súbor sa zaoberá nácvikom rôznych rytmov a skladieb prostredníctvom perkusií a spevu. Batatimba poskytuje svojim členom príležitosť rozvíjať vlastnú umeleckú osobnosť vďaka praktickej hre v skupine a individuálnej výuke.

Medzi hudobnými hosťami večera sa predstavia originálne skupiny Sherpa Band (www.sherpaband.sk) a Azúcar Cubana (www.azucarcubana.sk) a speváčky folklórneho súboru Prvosienka pod vedením Júlie Smoligovej.

Kto má rád horúce tanečné rytmy, kubánsku muziku a pestrosť v hudbe ako aj živote, nemôže na tomto vítaní leta v Klube za zrkadlom chýbať.

vstupné:                  
predpredaj: 4 EUR   
v deň koncertu: 5 EUR                                                                                       



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top