Detail info
Close

Parcon 2007 / FantáziaFEST - permanentka

Parcon 2007 / FantáziaFEST - permanentka

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Parcon 2007 / FantáziaFEST - permanentka

22. jún 2007 /začiatok o 14.00 h/
23. jún 2007 /začiatok o 09.00 h/
24. jún 2007 /začiatok o 09.00 h/
Kongresové centrum Agroinštitútu, Nitra

Tematicky sa festival Parcon 2007 bude okrem iného venovať histórii Slovanov a ďalších pohanských národov na našom území, ich životu, zvykom a mytológii. Práve tu sa bude prezentovať známy historik a publicista Pavel Dvořák, ale aj zástupcovia archeologického ústavu v Nitre, členovia slovanského spoločenstva Krug Peruna a ďalší publicisti a nadšenci staroslovanskej histórie. V sobotu večer sa uskutoční fantasy šou s historickým šermom, ohňovou šou a slovanskou hostinou. Diskutovať sa bude aj o slovenských prekladoch fantastiky, najmä fantasy – s autormi aj prekladateľmi.
Program a hostia festivalu sú postupne uverejňovaní na stránke www.parcon.sk 

Fantastický program a hostia potešia všetky vekové kategórie, rodinky môžu prísť aj so svojimi deťmi – hobiti do 130 cm majú vstup zdarma!
Permanentka: 300,- Sk, jednodňová vstupenka: 200,- Sk 
Účastníci, ktorí prídu zamaskovaní za filmové, komiksové a literárne postavy budú mať zlacnené vstupné, piatkový večer bude zavŕšený aj vyhlásením najfantastickejšej masky.


Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top