Detail info
Close

TARJA TURUNEN (ex NIGHTWISH)

TARJA TURUNEN (ex NIGHTWISH)

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

TARJA TURUNEN (ex-NIGHTWISH, "hlas Fínska")
Dátum a miesto konania/Date and place of event:
24.10.2008 o 20:00 hod, Sibamac Aréna NTC, Bratislava (presunuté z Incheba ExpoArena. Vstupenky zakúpené do Incheba ExpoAreny zostávajú v platnosti. Bližšie info TU)
25.10.2008 o 20:00 hod, ŠH Cassosport, Košice
Cena/Price:
 - státie: od 590,- Skk (19,59 EUR)
 - sedenie: od 790,- Skk (26,22 EUR) (BA) / od 690,- Skk (22,90 EUR) (KE)
Pozor ! Cena sa bude zvyšovať !

Svetovo známa sopránistka, ktorá dobyla svet aj ako speváčka skupiny NIGHTWISH, sa konečne predstaví aj slovenskému publiku. S druhým singlom a klipom "Die Alive", albumom "My Witner Storm" (platinovým a zlatým vo viacerých krajinách), ale aj s známymi skladbami od Nightwish ju môžete uvidieť 24.10. v Bratislave a 25.10. v Košiciach. Turné dostalo názov "Storm Returns to Europe 2008" a je už tretím EU turné od vydania albumu !!!
Mrazivý a výrazný vokál Tarje vás očarí a poteší v hudbe, ktorá nie je ohraničená štýlmi....zažijete pomp rockový, heavy metalový ale aj symfonicko-operný koncert so skvelou koncertnou zostavou s členmi skupín (exRage, Masterplan, Apocalyptica, Living Colour...)

V predaji aj Jean Michele Jarre



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top