Detail info
Close

HARLEM GOSPEL CHOIR, God Bless The Children Tour

HARLEM GOSPEL CHOIR, God Bless The Children Tour

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Termíny predstavení/Dates of performances:
 - 12.11.2008 o 19:00 hod, Dom umenia, Košie
 - 13.11.2008 o 19:00 hod, Divadlo Jonáša Záborského, Prešov
 - 14.11.2008 o 19:00 hod, Dom umenia Fatra, Žilina
 - 15.11.2008 o 20:00 hod, Spoločenská sála PKO, Bratislava
Cena/Price: od 150,- Skk (4,98 EUR)

Svetovo známy HARLEM GOSPEL CHOIR je jedným z popredných gospelových súborov. Súbor založil v roku 1986 Allen bailey, ktorého táto idea oslovila pri návšteve oslavy na počesť Dr. Martina Luthera Kinga Jr. v renomovanom Cotton Club-e v Harleme. Súbor bol zložený z najlepších spevákov a hudobníkov z rôznych černošských kostolov v Harleme.
Harlem gospel Choir šíri už pár rokov posolstvo lásky mieru a harmónie s tisícami ľudí rôznych národov, prostredí, kultúr. Svojou hudbou a dynamickými vystúpeniami sa snaží o väčšie prozumenie medzi afroamerickými kultúrami – táto inšpiratívna hudba sa nazýva gospel a je prezentovaná predovšetkým v černošských kostoloch. Témy týchto piesní a vystúpení majú vždy jedno spoločné – spojiť ľudí a národy dohromady.
V rámci týchto myšlienok sa viac než často objavujú v spoločnosti známych mien hudobnej i iných oblastí, aby svojimi vystúpeniami pomáhali. Zoznam mien by bol veľmi dlhý, za všetky iba z poslednej doby Bono Voxe z U2, Dianu Ross, Avril Lavigne, alebo dnes už kultové vystúpenie s anglickou partiou Gorillaz na výročnom udeľovaní cien americkej hudebnej akadémie Grammy Awards vo februári minulého roka.
V roku 2006 oslávil súbor na svetovom turné 20 rokov od svojho založenia a ako ocenenie boli jeho členovia honorovaní titulom „Kultúrni velvyslanci Harlemu“.
Viac na www.harlemgospelchoir.cz



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top