Detail info
Close

KONTRAFAKT a EL NINO

KONTRAFAKT a EL NINO

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date,Miesto konania/Place of performance:
26.12.2008 o 21:00 hod, Stará Sladovňa, Košice
Cena/Price:predpredaj 120,-Sk/3,98EUR na mieste 150,-Sk/4,97EUR

Kontrafakt a El Nino na najväčšom turné s t-music v histórii československého HipHopu!
Mafia records a T-Mobile Czech Republic a.s. uvádzajú t-music Kontrafakt & El Nino tour s celkovým počtom 31 zastávok. Jak sám názov napovedá, nie je treba  ďalej  predstavovať najlepšiu skupinu slovanských národov a to Kontrafakt, ktorá má vo svojej kariére na účte nespočetné úspechy a teraz si pripíše pod svoje meno i toto monumentálne turné, kde mimo klasiky kapela predstaví aj niektoré ešte nevydané tracky. Ako druhým interpretom je raper El Nino zo skupiny Disgrafix, ktorý predstaví svetu svoje nové album Anticrist i s celou jeho skupinou.Okrem bandy Kontrafakt a Disgrafix, s ktorými sú spojení dj-i Anys, Chococolatic a doplňuje ich Dj Zato, má turné svoj špeciálny program, ako sú rôzne bonusy, súťaže, exhibície a iné. Menovite z mnohých sa jedná napríklad o rôzne darčeky od t-music, špeciálny dj showcase od Dj Chococolatica, voľné vstupenky, tombolu v hodnote 10 000 Kč od značiek Dada, RocaWear, Sixtynine, Nugget, súťaž o hodinky a šperky Storm, energia od RedBullu, welcome drinks od Jim Beam, street dance exhibície a iné bonusy. Na niektorých miestach je dokonca celý line-up rozšírený o ďalšie skupiny a pozornosti pre návštevníkov turné.
Na webovom portáli www.mafiarecords.cz nájdete všetko, čo sa týka turné i omnoho viac. Behom celého projektu tu môžete nájsť aktuality, fotky, klipy, videozáznamy, súťaže a podobne.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top