Detail info
Close

KEVIN COSTNER & Modern West

KEVIN COSTNER & Modern West

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Kevin Costner & Modern West + hostia Bendik, Chodúr, Šmajda
Dátum/Date: 25. marec 2010 / začiatok o 19.00 h, vstup otvorený od 18.00 h /
Miesto/Place of event: PKO, BRATISLAVA
cena 25 € /jednotné vstupné - STÁTIE/, cena sa bude zvyšovať

Superstaristi na jednom pódiu s Kevinom Costnerom! Organizátori marcového unikátneho koncertu filmovej megahviezdy Kevina Costnera pripravili viacero prekvapení. Spolu s Oscarmi ovenčeným spevákom a jeho kapelou sa v bratislavskom PKO predstaví aj výkvet Česko Slovenskej Superstar! Prvýkrát od skončenia televízneho šialenstva sa na pódiu zídu dvaja najlepší speváci z historicky prvej Česko Slovenskej Superstar.
A hneď po boku hviezdy svietového formátu Kevina Costnera. Súčasťou jeho koncertu totiž budú aj vystúpenia Martina Chodúra a Mira Šmajdu. Ich zostavu doplní ďalší finalista speváckej súťaže Jan Bendig. Marcový koncert Kevina Costnera sa tak definitívne stáva perfektnou akciou pre celú rodinu. Superstaristi výborne doplnia pohodový country rock, ktorým si Kevin Costner získava nových a nových fanúšikov po celom svete.
Slovenským fanúšikom skvelej muziky naservíruje aj výdatný predkrm v podobe nežného stvorenia, hudobnej víly Sary Beck.
Sara Beck je mladá speváčka z amerického Nashvillu. Tomu zodpovedá aj jej hudobný štýl. Saru možno pokojne zaradiť medzi pokračovateľky vlny žien s gitarou. Kevin Costner si Saru Beck vybral ako spoločníčku na celé európske turné. Už prvý spoločný koncert v Barcelone ukázal, že v podstate neznáma speváčka dokáže vytvoriť skvelú atmosféru pred príchodom hlavnej hviezdy.

Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture KEVIN COSTNER & Modern West
picture KEVIN COSTNER & Modern West
Top