Detail info
Close

Rock pod kameňom - Open Air Fest Snina

Rock pod kameňom - Open Air Fest Snina

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

13. - 14. august 2010 /začiatok o 14.00 h/
RO Rybníky - Amfiteáter


Priaznivci dobrej muziky budú mať možnosť stretnúť a zabaviť sa na Sninských Rybníkoch na 8. ročníku hudobného festivalu Rock pod Sninským kameňom. 13. a 14. augusta sa Sninské Rybníky stanú centrom dobrej zábavy a skvelej muziky.
Piatok 13. augusta na festivale vystúpi  najúspešnejšia česká kapela  KABÁT. Okrem nich hlavnými ťahákmi tohoto dňa budú aj kapely Alkehol, Tublatanka.
V sobotu 14. augusta prvýkrát na Slovensku vystúpi  švajčiarska hard-rocková legenda Gotthard. Predstaví sa aj jeden z najlepších hlasov na svete TARJA TURUNEN z Fínska. Ich vystúpenia budú určite výnimočným a nezabudnuteľným zážitkom. Muzikanti, ktorí budú TARJU v Snine doprevádzať taktiež patria medzi elitu. Spomenieme len Mike Terannu,  je jedným z najlepších a najtvrdších bubeníkov sveta, či Maxa Lilju, bývalého hráča na violu v Apocalyptica.
Ďalší účinkujúci: ARAKAIN (CZ), ŠKWOR (CZ), INTERITUS (CZ), The REASON (PL), Horyzont Zdaržeň (PL), slovenské kapely ALIAS, AC-DC Revival SEXIT, KARPINA, MAHAGON, PREZIDENT KLAUN, PUSSY BUSTERS, ROCKOVÁ GILOTÍNA, RAVEN CLAW, TRISTANA, The NOW,
Viac informácií o festivale Rock pod Sninským kameňom nájdete na stránke www.rockpodkamenom.sk.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top