Detail info
Close

Paul van Dyk

Paul van Dyk

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 5.3.2011 od 21.00hod. koniec: 5:00hod.
Miesto konania/Place of event: MINISTRY of FUN Banská Bystrica, Na troskách 25, 974 01 Banská Bystica
Na Slovensko sa tento rok vráti svetoznámy dídžej a producent Paul van Dyk. Tridsaťdeväťročný nemecký hudobník sa predstaví v TROJHODINOVOM sete v noci z 5. na 6. marca v najväčšom a najmodernejšom klube na Slovensku MINISTRY of FUN v Banskej Bystrici.
Pôjde o jeho prvé klubové vystúpenie na Slovensku a vôbec jediné v roku 2011. Okrem neho sa v Banskej Bystrici predstaví aj Michael Burian, Dave a DJ Pico. Túto noc vás čaká jedinečný hudobný ale aj vizuálny zážitok. Máte jedinečnú možnosť vidieť klub s led obrazovkou na tanečnom parkete, najväčšiu LED stenu v klube na Slovensku, l´Acoustics Kudo sound, plnofarebnú laserovú a svetelnú show.
Lístok na státie stojí 47 eur, na sedenie 57 eur, VIP státie je k dispozícii za 82 eur, VIP sedenie a VIP Sky boxy stoja 97 eur. Fanúšikovia si môžu zakúpiť aj vstupenku Gold VIP Sky box, ktorej majiteľ bude mať k dispozícii okrem iného aj vlastného čašníka.
TAKTIEŽ SI KLUB MINISTRY of FUN PRIPRAVIL PRE VŠETKÝCH NÁVŠTEVNÍKOV PREKVAPENIE! TÍ Z VÁS, KTORÍ SI ZAKÚPIA VSTUPENKU DOSTANÚ NA VSTUPE 5.MARCA ŽETÓNY V HODNOTE 10€ (VIP 15€) NA VOĽNÚ KONZUMÁCIU V BAROCH KLUBU MINISTRY of FUN!
Ešte stále máte možnosť zakúpiť si vstupenky na státie - 47€ (37€ vstup + 10€ konzumné), alebo VIP státie - 82€ (67€ vstup + 15€ konzumné)Všetky vstupenky na sedenie VYPREDANÉ!
LINE UP:
21:30 - 22:30 - DJ DAVE /ministry of fun/
22.30 - 0.00 - MICHAEL BURIAN /cz/
0:00 - 3:00 - PAUL van DYK /berlin/
3:00 - end - DJ PICO /europa2/



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Paul van Dyk
Top