Detail info
Close

INSPIRATION MIAU PARTY

INSPIRATION MIAU PARTY

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 14.10. 2011 o 19:00hod
Miesto konania/Place of event: Hotell Gate One, Ambrušova 7, Bratislava
Popis/Description:
Príďte aj VY na jedinečnú a zároveň prvú ženskú párty na Slovenku a zaraďte sa medzi prvých 500 žien, ktoré zažijú večer plný inšpirácie, gala programu a luxusných darčekov..

Pri príchode vás bude čakať diamantový welcome drink, kde si jedna z vás doslova "vypije" svoj diamant. Po celý večer si budete môcť od odborníkov nechať poradiť, či už v oblasti krásy alebo zdravia. Budete sa môcť nechať inšpirovať svetoznámymi módnymi značkami a taktiež aj pánskymi modelmi. Ako ďalší bod programu máme pre vás pripravenú exkluzívnu výstavu a prehliadku šperkov. O 23.00 hod vás čaká prekvapenie v podobe legendárneho Janka Ledeckého a po 24.00 hod to budú zase vášnivé latinské tance, ktoré vás nenechajú sedieť na stoličkách.

Zažite s nami aj VY večer plný exkluzívneho, inšpirujúceho ale predovšetkým zábavného programu a príďte 14.10.2011 o 19.00 hod do Hotela Gate One v Bratislave.

Akcia je určená iba pre ženy. Vstup mužov možný po 24:00h. Dress code : casual

Zľavy/Discounts: žiadne



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top