Detail info
Close

Baron Prášil

Baron Prášil

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Muzikál Baron Prášil by mal byť – rovnako ako kniha G. A. Bürgera - oslavou ľudskej fantázie. Fantázia, v ktorej tí, čo ju nemajú, často vidia nebezpečné šialenstvo. Baronove neuveriteľné príhody (delová guľa, brucho veľryby, príbeh sultánovho pokladu, historka o jeleňovi a čerešni, stretnutie s Vulkánom, prelet  zemeguľou, sultánov hárem – skrátka akési The Best of Baron Prášil) by mali byť navlečené ako žiarivé (výtvarné, trikové, hudobné, textové, tanečné a spevácke) korálky na veľmi jednoduché, ale o to pevnejšie nite základného príbehu. Príbehu plného citov, napätia i humoru, ale hlavne príbehu úplne zrozumiteľného ako dospelým, tak detským divákom.

Muzikál Baron Prášil je výpravné muzikálové predstavenie plné nevídaných veľkolepých trikov a vizuálnych efektov, ktoré doteraz neboli na európskej divadelnej scéne použité !
Spoločne s najlepšími umelcami, Danielom Hůlkom, Josefom Vojtekom, Marianom Vojtkom, Jiřím Langmajerom, Zdenkem Izerom, Tomášom Savkom, Katarínou Brožovou, Martou Jandovou, budeme sa vznášať na krídlach fantázie….

V decembri Vás srdečne pozývame do sveta fantázie,  predstavenia sa odohrajú v Incheba Expo aréne.

Dľžka predstavenia: 170 min vrátane prestávky
Zmena obsadenia vyhradená!

 


 



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Baron Prášil
Top