Detail info
Close

GUNS N’ ROSES

GUNS N’ ROSES

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date a Miesto konania/Place of event: 
13.7.2012 - Letisko, Piešťany
Cena/Price: od 20 EUR

Popis/Description:
Americká hardrocková kapela odohrá svoj premiérový koncert. Koncert tejto žijúcej legendy bude veľkolepým finále festivalu Topfest pod názvom Topfest PLUS!  Súčasnú zostavu tvoria popri frontmanovi Axlovi Roseovi klávesáci Dizzy Reed a Chris Pitman, gitaristi DJ Ashba, Ron "Bumblefoot" Thal a Richard Fortus, basgitarista Tommy Stinson a bubeník Frank Ferrer. Rose je v aktuálnej formácii jediným z pôvodných členov kapely, ktorej prvý albmu Appetite for Destruction z roku 1987 je stále najúspešnejším debutovým albuom všetkých čias. Obsahoval aj známy hit Welcome to the Jungle. Kto by však nepoznal aj ďalšie piesne ako Sweet Child o´ Mine, Paradise city, November Rain, You Could Be Mine, Don´t Cry či Knockin´on Heaven´s Door. 
Začiatok poduajtia Top Fest Plus je o 18:00 a ako predkapely vystúpia Dorian Gray, Siempre, Arakain a ďalší. Skupina GUNS N’ ROSES vystúpi vo večerných hodinách.


informácia pre vozičkárov a doprovod/information for wheelchair person and his accompany

GOLD, PLATINUM TRIBUNE balíček info/GOLD, PLATINUM TRIBUNE package information

Vstupenky bude možné zakúpiť aj na mieste konania pred koncertom.

Ticketportal nezodpovedá za zmenu programu. Zmena programu vyhradená.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top