Detail info
Close

Koncert Pavla Bršlíka

Koncert Pavla Bršlíka

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum: 05.06.2012
Miesto konania: Malá sála Slovenskej filharmónie, Bratislava
Čas: 19:30 hod.
Cena:
I.kategória: 59,-€
II.kategória: 44,-€
III.kategória: 29,-€
 
Popis:
Umelecké agentúry Kapos a House of Music prinášajú koncert Pavla Bršlíka, ktorý je po Štefanovi Kocánovi ďaľším reprezentantom súčasnej excelentnej generácie slovenských operných spevákov. Jeho výkonom tlieskajú diváci v tých najrešpektovanejších operných domoch ako sú Metropolitná opera v New Yorku, Royal Opera House v Londýne alebo Štátna opera v Mníchove. Pavol Bršlík sa na svojom premiérovom koncerte v rámci projektu Veľké slovenské hlasy predstaví spolu s vynikajúcim klavírnym virtuózom Amirom Katzom.

Pavol Bršlík je rodákom z Kysuckého Nového Mesta. Študoval na študoval na Akadémii umení v Banskej Bystrici. V roku 2000 sa stal víťazom speváckej súťaže Antonína Dvořáka v Karlových Varoch. Vzdelanie si rozšíril v Opera Studio CNIPAL v Marseilles a na majstrovských kurzoch u Yvonne Minton, Mady Mesplé, Mirelly Freni a Williama Matteuzziho. 

V roku 2005 bol prestížnym medzinárodným magazínom Opernwelt vyhlásil za víťaza v kategórii Operný objav roka. Od roku 2006 už ako umelec bez stáleho angažmá debutoval v Metropolitnej opere v New Yorku, kde sa predstavil ako Don Ottavio, v Geneva Grand Théâtre ako Alfred (Netopier), v Royal Opera House v Londýne ako Tamino a v Štátnej opere v Mníchove ako Lenský (Eugen Onegin).

Pavol Bršlík pravidelne hosťuje v operných domoch v Barcelone, vo Viedni, v Paríži alebo v Zürichu pod taktovkou osobností ako sú Riccardo Muti, Simon Rattle alebo Kurt Masur. Slovenskí fanúšikovia mohli Pavla Bršlíka vidieť aj na doskách SND v postavách ako sú Tamino alebo Nemorino (Nápoj lásky).

Organizátori: Kapos s.r.o. a House of Music s.r.o.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top