Detail info
Close

ELECTRIC LIGHT ORCHESTRA FORMER MEMBERS

ELECTRIC LIGHT ORCHESTRA FORMER MEMBERS

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date, Miesto konania/Place of Performance:
1.12.2008 o 20:00 hod, Steel Aréna, Košice
Cena/Price:od 390,-Sk/12,94EUR

Kapela, o ktorej  John Lenon v roku 1979 povedal: ,, Pokiaľ by The Beatles stále existovali, hrali by sme presne takúto hudbu. Žiadna iná kapela pred ELO nedosiahla takého perfektného spojenia vážnej hudby s rockom.
Electric Light Orchestra sa vracia vo veľkom štýle. Je kultovou britskou rockovou skupinou, ktorá dosiahla najväčšej popularity v 70-tych a 80-tych rokoch minulého storočia. Vznik ELO má korene na začiatku rokov 70-tych v Birminghame, kde sa zakladateľmi celého projektu stali členovia skupiny The Move- Jeff Lynne, Roy Wood a Bev Bevan. Všetky kapely mali rockové obsadenie, ale skupina s klasickými sláčikmi a klavírom to bolo niečo nové! To, čo vtedy v roku 1971 prebiehalo v štúdiu bolo divoké experimentovanie, v ktorom sa do sýtosti vybláznil multiinštrumentalista Roy Wood. Vo svojich štyroch piesňach prvého albumu ELO hral na všetky nástroje sám, či už to boli dychové, sláčikové alebo iné strunové nástroje. Electric Light Orchestra je experimentálnym rockovo-symfonickým orchestrom. Pôvodný líder ELO Jeff Lynne je porovnávaný s Paulom McCartneym, vďaka originálnej pôvabnej melodičnosti svojich pesničiek. Hudba ELO mixuje beatlesovský pop, symfonický rock a vážnu, klasickú hudbu.1.decembra si to budete môcť overiť v Košickej Steel Aréne a vypočuť si najväčšie hity ELO naživo.
informácia pre vozičkárov 
Vstupenky na predstavenie je nutné zakúpiť pre každého diváka.Pre dospelého rovnako aj pre dieťa



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top