Detail info
Close

Holiday on Ice MYSTERY

Holiday on Ice MYSTERY

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date, Miesto konania/Place of performance:
5-6.12.2009 o 10:00,14:30, 19:00, Steel Aréna, Košice
Cena/Price: od 10EUR/301,26,-Sk 

Agentúra 212 a vedenie Holiday on Ice sa po rozhovoroch dohodli, že vzhľadom k celosvetovo zhoršenej situácii znížia cenu vstupného na únosnú hranicu pre každého. K tomuto rozhodnutiu spoločne dospeli pri zhodnotení už uskutočnených akciách oboch spoločností v Košiciach, kde dospeli k záveru, že Košické publikum je jedno z najvďačnejších a takúto akciu si zaslúži. Spoločne veríme, že predstavenia si nájdu svojich divákov a začiatkom decembra sa máme na čo tešiť v Steel Aréne počas kúzelnickej show Holiday on Ice.

Rodinná ľadová megashow pre všetky generácie prichádza na SLOVENSKO MYSTERY je jedinečné predstavenie ľadovej revue Holiday on Ice.Unikátna nová scéna, choreografia, réžia a hudobná réžia ponúka úžasný výlet do sveta predstavivosti – na ľade je vhodný pre každú generáciu a celé rodiny. Na ľade sa objaví obrovská kniha rozprávok, a prostredníctvom ilúzie si kartárka vymení miesto s Alenkou v ríši divou.Kúzelná všehochuť, zasadená do prostredia americkej vysokej školy,obsahuje ako hlavný prvok trojrozmerný školský autobus a celu radu klasických piesni.Druhé jednanie začína návštevou zverokruhu planét, úsmevnou poctou astrologickým znamením,s montážou rôznych piesní a kostýmov od krásnych po absurdných.Nasledujúca prechádzka parkom pripravuje scénu pre romantické stretnutie.Kartárka sa vracia do živého tanečného čísla v rytme maďarskej rapsódie. Predstavenie ľadovej revue Holiday on ice MYSTERY končí poctou divadelnému a filmovému hitu „The Wiz“.V roku 1988 sa HOI dostalo do Guinnessovej knihy rekordov ako najsledovanejšia show všetkých čias, pretože dosiahla návštevnosť 250 miliónov divákov.V roku 2008 privítali na svojej produkcii 320 miliónteho návštevníka.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top