Detail info
Close

MOSCOW CITY BALLET-Labutie Jazero

MOSCOW CITY BALLET-Labutie Jazero

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 6.11.2011 o 19:00 hod.
Miesto konania/Place of event: Steel Aréna, Košice
Cena/Price: od 12,90 EUR

Popis/Description:
MOSCOW CITY BALLET založil v roku 1988 významný ruský choreograf Victor Smirnov-Golovanov. Práve kvôli ich veľkému úspechu v zahraničí je Moscow City Ballet jednou z najúspešnejších baletných skupín v Ruku.Obrovské úspechy dosiahli napríklad aj v Anglicku, kde od roku 1991 vystúpili už viac ako 800krát! Vzhľadom na to, že práve balet tvorí dôležitú súčasť Ruského Národného dedičstva a pýchy, Victor Smirnov-Golovanov ho chce predstaviť čo najširšej verejnosti, ako aj novej, mladej generácii milovníkov Baletu.Smirnov-Golovanova produkcia je charakteristická veľmi špecifickým štýlom, nápadmi a celistvosťou choreografií. Táto spoločnosť je preslávená ich skvelými "Corps de Ballet", tanečníkmi ktorí sú telom baletu. Umelecký riaditeľ Victor Smirnov Golovanov a jeho žena, baletná majsterka a hlavná učiteľka, Ľudmila Nerubashenko sú garanciou veľkého úspechu.

Zľavy a vstupenky pre deti/Discounts, and tickets for children: Prvých 333 zákazníkov O2 si môže zakúpiť vstupenky so zľavou až 33 % z pôvodnej ceny 19,90 EUR na základne jedinečného kódu. Tento kód môže byť použitý len pre dve vstupenky v predajnej sieti ticketportal.


Viac informácií na: www.gess.sk www.moscowcityballet.info

informácia pre vozíčkárov
Vstupenky na predstavenia je nutné zakúpiť pre každého diváka. Pre dospelého rovnako ako aj pre dieťa.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top