Detail info
Close

Topvar FestDobréBohunice 2008

Topvar FestDobréBohunice 2008

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

TOPVAR FestDobréBohunice 2008
Termín: 25.-27. júla 2008

Viac než 230 špičkových účinkujúcich nielen štýlov ethno-folk-country-blues-bluegrass-celtic-soul z viac než 11 krajín a štyroch kontinentov. Množstvo šialených súťaží v parku, na rybníku, či v amfíku. Filmový stan, detské mestečko, Majstrovstvá vesmíru v skákaní pupkáčov. Okrem iných účinkujú: Luan Parle (IRL), Zuzana Smatanová, Wayne Law (AUT), Terne Čhave, Cigánski Diabli, Družina, Allan Mikušek, Big City Indians (AT), Veslári (Peter & The Rovers), Big Daddy Wilson (USA), Doc Fozz (GER), Katka Koščová, Poutníci, Janek Ledecký, Thierry and Friends(AFRIKA), Žalman & spol, GrassCountryDrive, Robert Křesťan & Druhá Tráva, Neznámi, Hop-Trop, Neřež, Slniečko (Punto a Rybacé hlavy, Zuzka Homolová a jej Trojka, James Evans Band (GB), COP, G-Runs Roses(NL), BlueLand, Bonzo & The Resonators, Tom White & Harp Orchestra (HU), BG Time, Rolničky, Karpatské Horké, Roc´Hann (FR), Arccus, Mike & B-light (GB),& Johny Cash Revival, Lenka Ferenčíková, Petiar, Holotropic Dance Group ... a ďalší. Viac info na www.festbohunice.sk a na www.folkcountry.sk.
Trojdňová permanentka 25.-27.7.2008 v predpredaji: do 20.júla za 390,-Sk / od 21.júla do dňa podujatia a na mieste za 490,-Sk
Jednodňová vstupenka v predpredaji: za 190,-Sk, na mieste 240,-Sk (20,-Sk z každej vstupenky je venovaných na dobročinné účely)
Stanovanie zdarma! Lacné ubytovanie – internát 100m. Deti do 130cm zdarma! ZŤP zdarma (dokladovaný doprovod 90,- Sk na mieste podujatia), Od 1.5.2008 20% zľava na karty EURO 26, ISIC, ITIC!!!

Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top