Detail info
Close

MADONNA - sticky & sweet tour - SITING

MADONNA - sticky & sweet tour - SITING

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 23.9.2008 / 18:30 /
Miesto/Place of performance:
DONAU INSEL, WIEN, AUSTRIA

Cena/Price: sedenie/siting
tribúna C+D - 5 300,- SKK / € 175,93
tribúna B - 8 700,- SKK / € 288,79

Pri vstupe na koncert je nutné preukázať sa *ORIGINÁL-VSTUPENKOU WIEN TICKET*, ktorú obdržíte po predložení voucher-vstupenky NA CENTRÁLE Ticketportal - RADLINSKÉHO 6, BRATISLAVA.
VSTUPENKY NA SEDENIE SÚ EŠTE VOLNÉ, NIE JE MOŽNÉ ICH REZERVOVAŤ CEZ INTERNET. DAJÚ SA ZAKÚPIŤ LEN NA CENTRÁLE TICKETPORTALU ( RADLINSKÉHO 6, BRATISLAVA)
When you enter the show you have to show the original ticket from Wien ticket, which you will receive as exchange of voucher at Ticketportal - Radlinského 6, Bratislava! 

Storno vstupenky len v prípade zrušenia koncertu!
Ticket can be refunded only if event is canceled.

Kopírovanie a falšovanie lístkov je trestné, v prípade kopírovania sa zdvoja čiarové kódy, ale na koncert sa dostane len 1 čiarový kód. "Ticketportal nezodpovedá za originalitu vstupeniek, ktoré neboli zakúpené cez jeho predajné miesta a klient ich kúpil u priekupníka." 
To make copies or fakes of tickets is illegal and incase of copy the barocodes are duplicated and just the first one gets into concert. Ticketportal refuses the responsibility for tickets which were not bought officialy from it's outlets.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top