Detail info
Close

Vidlomet open air_09

Vidlomet open air_09

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

13.6.2009 /start o 9.00 hod./
Zelená voda, Nové Mesto nad Váhom 
Cena predpredaj 5,99 €, na mieste 7,99 €

Aj tento rok ako po minulé roky je tu kultový festival pod holým nebom, ktorý sa vám predstaví už po 6.krát.
Vidlomet open air 09 Vás tento rok prekvapí nielen hudbou a kultúrou, ale aj netradičnou športovou disciplínou ako sú Majstrovstvá sveta v hode vidlami. Dňa 13.6. 2009 na zelenej vode pri Novom meste nad Váhom sa o 9:00 hodine rannej otvoria brány tohto jedinečného festivalu. Hlavné pódium rozozvučia stálice Slovenskej hudobnej scény ako: HT, PUDING PANI ELVISOVEJ, ŽIVÉ KVETY, VRBOVSKÍ VÝŤAZI, S.V.S..., ale aj začínajúce hviezdy SWAN BRIDE, FUERA FONDO, SINCE...
Odpočinúť si budete môcť v discovery stane kde na vás čakajú rozmanité besedy a cestopisy. Na športovisku kde sa o 9:00 odštartujú Majstrovstvá sveta v hode vidlami si môžete vyskúšať svoje športové znalosti a prihlásiť sa do súťaže môžete na novej web stránke www.vidlomet.com, kde nájdete potrebné informácie o tomto jedinečnom a netradičnom športe na svete. Ďalší vývoj programu a ostatných dôležitých informácii sledujte na www.vidlomet.com. Odpáľte s nami festivalovú sezónu a navštívte VIDLOMET OPEN AIR 09.
S pozdravom organizátori.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top