Spôsoby platby

Platba kartou

Platba je možná platobnou kartou prostredníctvom siete CardPay (platba cez virtuálny POS terminál Tatra banky). Zaplatiť môžete kartami VISA a EUROCARD / MASTERCARD. Karty môžu byť vydané akoukoľvek bankovou inštitúciou.

Internetbanking

Internetbankingom prostredníctvom banky, v ktorej máte vedený účet a logo tejto banky sa nachádza pri spôsobe úhrady za vstupenky na našej internetovej stránke.

Hotovosť

V hotovosti na našich zmluvných Predajných miestach. Pokiaľ ste si vstupenky vopred rezervovali na našej webovej stránke, je potrebné uviesť na predajnom mieste aj číslo rezervácie.

Predpis platby/faktúry

Formou platobného predpisu (nie faktúry), najneskôr však 5 pracovných dní pred podujatím. Darčekové poukážky je možné uhradiť na základe vopred vystavenej faktúry. Úhradu je potrebné vykonať bankovým prevodom. Pri zakúpení vstupeniek alebo poukážok na jednom z našich predajných miest alebo online, dodatočne predpis platby ani faktúru (k poukážkam) nie je možné vystaviť. Viac informácií na objednavky@ticketportal.sk

Benefitné programy

Benefit Plus: platba cez platobnú bránu online bodmi zo zamestnaneckého benefitného programu spoločnosti Benefit Management s.r.o.

Poukážky

Platba za podujatia konané v SR je možná darčekovou poukážkou Ticketportal ako aj inou darčekovou poukážkou (Coca Cola, LSS …) prostredníctvom webovej stránky alebo na vybraných Predajných miestach. Aktuálny zoznam Predajných miest je uverejnený na webovej stránke www.ticketportal.sk.

Top