ZRUŠENÉ - Děti Ráje - 26.11.2016 a 6.5.2017 19:00

14.2.2018 16:44

Vážení naši klienti,

 

máme pre vás dobrú správu a radi by sme vás informovali, že s organizátorom zrušeného podujatia Děti ráje, ktoré sa malo pôvodne konať dňa 26.11.2016 o 19:00 hod. v STEEL ARÉNA, KOŠICE a následne bolo presunuté na deň 6.5.2017 o 19:00 hod. do Hala Cassosport, Košice, sme sa dohodli na vrátení celého objemu financií v rámci refundácie vstupného na vyššie uvedené podujatie. Zodpovedne a spoločne sme hľadali cestu ako doriešiť vaše žiadosti a výsledkom rokovaní je, že spoločnosť Ticketportal SK, s.r.o bude opätovne vybavovať žiadosti klientov za uvedené zrušené podujatie.

Pri požiadavke na vrátenie vstupného postupujte, prosím, podľa nasledujúcich inštrukcií:

 

 V prípade zakúpenia vstupenky na predajnom mieste, klienti môžu vrátiť vstupenky výhradne na tom predajnom mieste, kde si ich zakúpili.

 

V prípade, ak si klient zakúpil vstupenky prostredníctvom internetu (Cardpay, sporoPay, ČSOBpay, TatraPay , ePlatby VÚB), môže požiadať o vrátenie mailovou formou/mailom na adrese reklamacie@ticketportal.sk. K žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť vstupenky, najlepšie vo formáte PDF a číslo účtu, na ktoré žiada platbu navrátiť.  V prípade že boli vstupenky doručené poštou je nutné ich zaslanie na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.      

 

Vstupenky uhradené Benefitovou poukážkou je nutné doručiť v pracovných dňoch v čase od 9:00 do 17:00 hod. na pobočke Ticketportal Central, Metodova 6, Bratislava.

 

Ďakujeme za vašu trpezlivosť a pochopenie celej situácie,

Tešíme sa na vás pri všetkých ďalších projektoch,

 

Ticketportal Tím

Top