HROMADNÝ NÁKUP VSTUPENIEK

V prípade, že máte záujem o nákup väčšieho počtu vstupeniek, než je povolený limit na stránke, neváhajte nás kontaktovať a radi Vám objednávku uľahčíme. Postačí nám napísať na objednavky@ticketportal.sk informáciu o konkrétnom podujatí, o ktoré máte záujem, o sektore, rade a miestach, ktoré si želáte zakúpiť. 
Doplňte, prosím aj Vaše fakturačné údaje a informáciu, či Vám postačia vstupenky v elektronickej podobe mailom, alebo máte záujem o tlačenú verziu (možné osobné vyzdvihnutie po dohode na našej centrále v Bratislave alebo zaslanie poštou za poplatok).

Následne Vám vystavíme platobný predpis na úhradu bankovým prevodom (nie faktúru). Daňovým dokladom o kúpe sú samotné vstupenky na podujatie. V prípade, že ich chcete použiť vo svojom účtovníctve, je potrebné si ich po podujatí uschovať alebo vopred nascanovať.

Ak máte záujem o hromadnú objednávku darčekových poukážok - tu je možné vystaviť Vám aj faktúru. Opäť postačí zaslať nám na mail informáciu o počte a výške poukážok, Vaše údaje a preferovanú formu poukážok (elektronické, tlačené).

Objednávky pre Vás spracovávame v pracovné dni do 16:30.

Top