ZMENENÉ - Všetko o ženách - 10.6.2020 o 19:00 hod.

8.6.2020 13:59

Predstavenie Všetko o ženách, ktoré sa malo konať dňa 10.6.2020 o 19:00 hod. v LOĎ - Divadlo v podpalubí, Bratislava,, je ZMENENÉ! Predstavenie sa uskutoční v novom termíne: ktorý čoskoro zverejníme  v pôvodnom mieste konania.

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

špeciálny oznam promotéra:

Otvárame znovu divadlo!

 Síce zatiaľ len s polovičnou kapacitou ale aspoň niečo (povolené je tzv. šachovnicové sedenie, ktoré nám dovoľuje usadiť 50% počtu možných divákov v hľadisku na jednom prestavení). Všetky vstupenky, ktoré boli zakúpené pred koronakrízou samozrejme ostávajú v platnosti. Použiť ich môžete na naše nové aktuálne termíny. Či už teraz v mesiaci jún alebo i v nasledujúcich ďalších mesiacoch, v ktorých by sme tiež radi hrali – júl, august, september... Ak by Vám tieto nové termíny náhodou nevyhovovali, tak môžete lístky ponechať a vybrať si a telefonicky dohodnúť (na tel. č. 0903.449.650) aj akékoľvek iné predstavenie z nášho repertoáru – čokoľvek z nášho programu. Program bude zverejnený a priebežne aj dopĺňaný na našej web stránke www.lodteatro.sk Taktiež budú informácie o našom programe aj na našej facebookovej stránke http://www.facebook.com/pages/Lod-Divadlo-v-podpalubi/272954606106392 Vo vnútorných priestoroch je stále potrebné mať na sebe rúško, či iné prekrytie tváre šatkou, či šálom (časť úst a nosa). Veríme však, že Vám to nebude prekážať, a že k nám radi prídete za dobrou kultúrou a tým nás zároveň i podporíte a my Vám za to budeme skutočne veľmi povďační. U nás si môžete pred, či po predstavení aj príjemne posedieť v peknom prostredí na našej kaviarenskej lodnej terase s výhľadom na Dunaj.

Vstupenky zakúpené v predpredaji (aj pred koronakrízou) – spôsob ich použitia:

1. Je dopredu potrebná telefonická rezervácia miesta v hľadisku – ešte pred príchodom do divadla - kvôli tej obmedzenej kapacite sedenia (50%-ný povolený počet miest v hľadisku) je potrebné, aby každý majiteľ vstupenky zavolal k nám na naše tel.č. 0903.449.650 a telefonicky si s nami dohodol rezerváciu miesta/miest na konkrétne predstavenie a konkrétnom vybranom dátume – aby sme vedeli, že majiteľ tej ktorej vstupenky príde v tom a v tom dátume, a aby sme to všetko značili a náhodou neprešvihli našu možnú aktuálnu kapacitu - prosíme aj o oznámenie názvu predpredajového systému, v ktorom ste si vstupenky zakúpili (Inviton, Ticketportal, či priamo cez nás) a k tomu aj číslo vstupenky (kód – ak ide o inviton a ticketportal) 2.

 Ak by náhodou už v tom Vami vybranom dátume nebolo voľné miesto v hľadisku, tak si s nami môžete dohodnúť ďalší najbližší termín (prípadné aj iné predstavenie) a my Vás potom radi v rámci tejto rezervácie zapíšeme na zoznam v tom druhom dohodnutom dátume. 3 .

 A ak už budete mať všetko dohodnuté, tak potom môžete prísť s týmito pôvodnými vstupenkami (aj tie z marca, apríla, či mája) k nám na loď a pri vstupe do divadla sa týmito vstupenkami preukážete a poviete svoje meno – my to skontrolujeme a následne Vás vpustíme do divadla.

Veríme, že to všetko bude bez komplikácií, a že k nám radi opäť prídete. Veľmi sa tešíme, že môžeme opäť hrať na živo pre Vás - našich divákov!:) Priestor divadla (vrátane stoličiek, stolov a iných dotykových plôch a pochopiteľne aj WC) budeme samozrejme pravidelne hygienicky čistiť a dezinfikovať.

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Ospravedlňujeme sa za vzniknutú situáciu. Za pochopenie ďakujeme.

Top