Návod ako vymeniť vstupenku za voucher

Každý zákazník Ticketportalu si môže platnú vstupenku sám zameniť za voucher. Urobiť tak môže priamo na stránke Ticketportal.sk, bez toho, aby niekam musel chodiť.


1

Na stránke www.ticketportal.sk vpravo hore kliknite na „Prihlásenie“ a zadajte svoje prihlasovacie údaje. Vpravo hore kliknite na „Môj účet“. Zo zobrazených možností vyberte položku „Moje objednávky“. Pozor, e-mailová adresa, ktorá je uvedená v tomto Vašom účte, musí byť totožná s tou, na ktorú Vám prišli vstupenky.

obr. 1

2

V zozname Vašich objednávok uvidíte zakúpené vstupenky s výrazným modrým tlačidlom „Vymeniť za voucher“. Kliknite na toto tlačidlo.

obr. 2

3

Vyberte požadovanú vstupenku/vstupenky a kliknite na tlačidlo „Potvrdiť“.

obr. 3

Voucher Vám príde do emailu, ktorý ste zadávali pri založení svojho účtu na Ticketportal.sk. Má rovnakú hodnotu ako Vaše vstupenky. Voucherom môžete platiť pri nákupe na Ticketportal.sk na podujatia rovnakého organizátora alebo inej osoby spolupracujúcej s organizátorom s platnosťou najmenej do 31. decembra 2021.


4

Overte si, že Vám voucher prišiel na email. Pôvodnú vstupenku môžete znehodnotiť, už nie je platná a nebude možné ju nijako použiť. Postup môžete opakovať rovnako pri zámene ďalších vstupeniek, ak ich máte viac.

obr. 8

Detail emailu, ktorý obdržíte:

obr. 9
1

Pripravte si svoje platné vstupenky, budete ich musieť mať pred sebou. Choďte na www.ticketportal.sk a vytvorte si tu účet, pokiaľ ho ešte nemáte. Bez vlastného účtu nie je možné uskutočniť výmenu vstupeniek za voucher.

Vytvorenie účtu je jednoduché, rýchle a zdarma. Najprv kliknite vpravo hore na „Prihlásenie“. Z okna, ktoré sa Vám otvorí vyberte vľavo hore možnosť „Registrácia“. Vyplňte svoju emailovú adresu a dvakrát (pre kontrolu) zadajte heslo. Zaškrtnutím políčka vyjadrite súhlas s podmienkami registrácie a kliknite na modré tlačidlo „Registrovať“.

obr. 4

2

Teraz už teda máte účet a môžete vymeniť platné vstupenky za voucher. Na stránke www.ticketportal.sk vpravo hore kliknite na „Prihlásenie“ a zadajte svoje prihlasovacie údaje. Vpravo hore kliknite na „Môj účet“ a z ponuky vyberte položku „Moje objednávky“.

obr. 5

3

Tu nájdete vpravo hore tlačidlo „Výmena vstupenky za voucher“.

obr. 6

4

Vezmite si svoju vstupenku a podľa obrázku nižšie vpíšte údaje zo vstupenky do políčok „Číslo vstupenky“ a „Overovací kód“. Následne kliknite na tlačidlo „Potvrdiť“.

obr. 7

Voucher Vám príde na email, ktorý ste zadali pri registrácii na stránke www.ticketportal.sk. Má rovnakú hodnotu ako Vaša vstupenka. Voucherom môžete platiť pri nákupe na www.ticketportal.sk do 31.12.2021, ak nie je na voucheri uvedené inak.


5

Overte si, že Vám voucher prišiel na email. Pôvodnú vstupenku môžete znehodnotiť, už nie je platná a nebude možné ju nijako použiť. Postup môžete opakovať rovnako pri zámene ďalších vstupeniek, ak ich máte viac.

obr. 8

Detail emailu, ktorý obdržíte:

obr. 9
Top