WE LOVE MUSIC

13.3.2023 15:44

WE LOVE MUSIC

 

Už o tri mesiace otvorí svoje brány Bratislavský mestský festival WE LOVE MUSIC. Tento

hudobný festival má ambíciu etablovať sa ako mestské parkové hudobné podujatie, aké v Bratislave zatiaľ chýbalo.

Festival chce spĺňať najvyššie kritéria na divácke pohodlie a šetrnosť k životnému prostrediu, presne to, čo je charakteristické pre tento druh kultúrnych podujatí. Zároveň chce ponúkať program s obľúbenými kapelami v čo najširšej cieľove skupine.

Festivaly parkového typu, predstavujú celodenné  rodinné podujatie, aké sa konajú v parkoch vo všetkých Európskych metropolách - od Londýna po Viedeň.

V centrálnej časti oválu Závodiska, teda na Petržalskej Dostihovej dráhe,  sa v polovici júna počas dvoch dní predstavia v prevažne medzinárodnom lineup hudobné hviezdy začiatku tisíročia.

Po rokoch sa v Bratislave predstavia Arash, Basshunter, Haddaway, Lou Bega, Rednex, Londonbeat,  ale aj staršie hviezdy disco éry : Boney M či Ottawan.

Domácu scénu bude zastupovať Marián Čekovský s kapelou. či. DJské združenie The Deep Djs alebo bratislavská legenda DJ Charlie Brown.

Okrem hudobnej produkcie ponúka festival celodenný piknik pod stromami, návrat legendy Crazy Frog, či premiérové vystúpenie európskej senzácie SixxPaxx.

Dostupnosť MHD a veľké parkovisko priamo pred bránami Dostihovej Dráhy robia z We Love Music najdostupnejší bratislavský festival sezóny.

Vstupenky začinajú od 19.90 .

V ponuke vstupeniek sú aj dvojdňové pasy, prípadne VIP balíčky so vstupom do zákulisia s možnosťou stretnutia a odfotenia sa s účinkujúcimi.

Top