Jean Michel Jarre : Úprava cien

Jean Michel Jarre : Úprava cien

Dátum/Date: 27.5. 2010 o 19:00h. (show začína o 20:00h.)
Miesto/Place of performance: Sibamac Aréna NTC, Bratislava

Dátum/Date: 28.5. 2010 o 19:00h. (show začína o 20:00h.)
Miesto/Place of performance: STEEL ARÉNA Košice

Bratislava:
Do predaja boli pridané posledné vstupenky na koncert klávesového mága a priekopníka elektronickej hudby ! Za najvýhodnejšie ceny 29 a 39 Eur boli pridané vstupenky na ploche v NTC Sibamac Aréne. Zároveň prešli miernou úpravou ceny na ploche vpredu vľavo a vpravo. Jedná sa o posledné nasadené a upravené vstupenky v Bratislave, ktoré po predaní signalizujú koncert ako vypredaný. Miesta na ploche však z každého uhla ukážu divákovi show ako fascinujúcu a každý ju uvidí „tak tochu inak“, pričom efekt monstróznosti ostane zachovaný. Naozaj záleží, do čoho sa divák vcíti viac. Či do nadpozemských tónov alebo dokonalej laserovej show a projekcie. 

Vstupenky/tickets na podujatie Jean Michel Jarre v Bratislave!

Košice:
Vďaka kapacite Steel Arény a tomu, že Jeanovi Michelovi Košice prirástli k srdcu, bolo možné maximálne zatraktívniť niektoré ceny koncertu v sektoroch v dolnom sedení. Preto si od 17.5. do 21.5. môžu fanúšikovia, ktorí sa chystajú na koncert v Košiciach, kúpiť vstupenky už od neuveriteľných 19,- Eur. Samozrejme, ani táto cena nie je neobmedzená – buď skončí v piatok alebo sa sektory s ňou rýchlo predajú. Preto je upravená cena aj iných sektorov. Pri laserovej show platí aj v Košiciach – z každého uhla je to zážitok, podporený nadčasovou muzikou. Alebo práve naopak ? Jedinečná šanca vidieť mága čiernobielych klapiek sa blíži. Viac ich pravdepodobne už nebude !!! Koncert je technicky aj finančne mimoriadne náročný a preto treba túto šancu využiť.

Vstupenky/tickets na podujatie Jean Michel Jarre v Košiciachi!

Manažment Jeana Michela Jarre-a zároveň požiadal oznámiť skutočnosť, že koncert začne až o 20-tej hodine z dôvodu lepšieho a hodnotnejdšieho zážitku. Samotná show bude trvat viac ako 120 minút.

Top