RAINBOW OPEN AIR 2010

Dátum/Date: 31.7.2010 od 20:00h. do 05:00h.
Miesto/Place of festival: Termálne kúpalisko Štrand : Nové Zámky
Cena/Price:
Predpredaj : 13 EUR
Na mieste : 16 EUR

Byť fanúšikom prvotriednej hudby a skvelej letnej nálady čo má grády, určite si nenechám ujsť V. ročník výdatného festivalu RAINBOW OPEN AIR 2010. Posledný júlový večer to v areáli Termálneho kúpaliska v Nových Zámkoch zapraská vo švíkoch. Organizátori zaradili do programu pestrý zoznam špičkových artistov, ktorí sa už teraz nevedia dočkať hojného a vytancovaného obecenstva.

DRUM ´N´ BASS STAGE
Na tomto progresívnom pódiu to kvalitne zaznie lámaným masakrom. Jednak sa so svojimi temnými setmi predstaví priekopník dark-stepu, TECHNICAL  ITCH (USA), no a zdivočenú atmosféru okorení aj anglánsky Dj BASHER (UK). Čiernu skrinku tvrdých impulzov prídu otvoriť rezidentný BIOFORMS (SK) a ich mladší odchovanci z agentúry BRA3V3KU (SK). Jedným z headlinerov tvrdších technoidných žánrov drum and bassu bude určite aj JADE (HU). Ďalším južanským účinkujúcim, ktorý to spoza gramcov parádne odpáli, bude MAZTEK (IT), pochádzajúci priamo z talianskej metropoly. Ťažkým kalibrom sobotňajšieho večera bude aj rakúska dvojica BODY & SOUL (AT). Muziku nám bohato doladia MC DONSKEY(NL) ako rezident a na svoje si príde aj MC AKTIFF (SK), ktorý asistoval hviezdám ako Matrix & Futerbound, či High Contrast.

HIP - HOP STAGE
Od českých bratov si svoj pražský príbeh príde vyrozprávať PRAGO UNION (CZ). Pre tých, čo zatiaľ nie sú v obraze len dodám, aby nečakali žiadnu odnož akejsi west-side-story. Títo páni kedysi založili jednu z prvých českých hip-hopových skupín, legendárny Chaozz a už vtedy si nechávali servítky na iné účely. Pripravte sa na to, že Kato & company vám naservírujú na tanier ich lahodnú úprimnosť a štipľavý sarkazmus. Oldschool štýl týchto fešákov cítiť aj z nového albumu Dezorient Express. Každá pieseň má osobitý charakter, plusom je rôznorodosť hudobných motívov, no jazz, občasná lyrika a priamočiara sila slova tu má skoro stále miesto. Isto to bude pohodová záležitosť pre všetkých baviacich sa felas, ktorým na festivale táto povzbudivá hudbička zdvihne ruky až k pódiu. Z domácej scény sa už niekoľký krát objaví VEC a ZVERINA (SK), ktorí to s mikrofónom v ruke ťahajú tiež už nejaký ten rôčik. Možno teraz je tá správna chvíľa doňho niečo zadeliť. Tešiť sa môžete aj na hustého „dávača" Tomiho HAFNERA (SK), ktorý je inak fest od veci :)). No možno práve tým má také skvelé preferencie.Celý hip hop stage ukončí koncert kapely MOJA REČ , ktorí si na scéne už vybudovali pekne veľké meno a majú už samozrejme kopec svojich fanúšikov.

DANCE - House Stage
Pod holým nebom si zahrá aj charizmatický dj prevažne trance-ových záležitostí, TOM SNOW (AT). Ten si v minulosti zahral na Donauinselfeste - najväčšom európskom open air festivale po boku takích producentov ako David Guetta , Tiesto ... . V hausovom stage-i nebudú chýbať ani melódie z dielne novozámockého dua GOLDFINGERS (SK), ktorí sú podľa môjho uváženia majstri slova v hodnotení im podobne ladených soundov. Túto horúcu letnú noc rozprúdi svojou impozantnou produkciou aj DJ EIWEN (SK), ktorého predstavovať nebudem, dojem ponechám radšej vašim sluchovým zmyslom. Celé toto zoskupenie príde podporiť aj tvorca projektu Love Party, DJ JOHANNES (CZ). A aby sme zachovávali štandard tak samozrejme nebudú chýbať ani DOKY & RUSTY , ktorí Vám po celí rok do Nových Zámkov prinášali kopec skvelých djs z celého sveta.

Start: 20:00 End : 05:00
Vstup: Od parkoviska termálneho kúpaliska - drevený mostík

Vstupenky/tickets na podujatie RAINBOW OPEN AIR 2010 už v predaji!

Top