Nashville Pussy

Nashville Pussy
(18.02.2011. Randal Club)
     Viete čo sa stane keď sa spojí hudobne zdatný, nie zrovna hanblivý manželský pár, so sexi basovou gitaristkou a bláznivým bubenníkom? Stane sa to, že slogan „Sex, drug´s and rock´n´roll“ naberie hmotnú podobu, a to vo forme atlantskej kapely Nashville Pussy, ktorá tento vydarený pokus uskutočnila pred takmer pätnástimi rokmi.
     Nashville pussy je americká kapela, ktorej hudobný štýl je mixom hard rocku, punk rocku, boogie rocku, južného metalu, rock´n´rollu ale aj psychobilly a väčšina jej textov sa točí okolo sexu, drog, pitia, násilia a rock ´n´ rollu samotného.
     Na konte majú jedno live DVD „Keep on F*ckin´ in Paris“ a šesť albumov s názvami ako „Let Them Eat Pussy“, „Say Something Nasty“ či naposledy vydaný „From Hell to Texas“ o ktorom sa spevák a gitarista kapely, Blaine Cartwright, vyjadril, že síce na ňom pracovali celé tri roky, výsledok stál za tú námahu.
     Dňa 18.02.2011 v Randal Clube v Bratislave máte možnosť vidieť jedno z ich vystúpení, ktoré sú charakteristické vyzývavo oblečenými kapelníčkami v nespočetných rockových pózach a najmä divokým rock´n´rollom.

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie Nashville Pussy

www.randalclub.eu

Top