Mike Terrana Show

Mike Terrana Show 
 
Dátum/Date: 12.4. 2011 o 20:00hod.
Miesto konania/Place of event: Randal Club, Bratislava
Cena/Price: 17,-Eur

Populárny a sympatický, miláčik rockového publika, ale aj odborníkov, fantastický bubeník, zapísaný od minulého roka tiež v Guinessově knihe rekordov.
Majster beat MIKE TERRANA sa predstaví v premiére so svojim sólovým umením v bratislavskom Randali 12. apríla !
Terranove turné nesie krásny názov "Classics for the New World".  Jeho nenapodobiteľné bubenícké umenie v sebe spája energiu s dynamikou rocku a metalu na pozadí melodických, atmosférou popretkávaných klasických línii, umne sa prelínajúcich dvoch zdanlivo odlišných žánrov a splývajúcich v osobitej harmónii. 
O tom, nakoľko je kvalitná rytmika pre kapelu základom by mohol majster paličiek MIKE TERRANA vyprávať dlhé príbehy. Sympatický Američan, známy tiež vďaka predchádzajúcemu pôsobeniu v dnes už legendárnych RAGE, je aktuálne po boku Douga Wimbisha motorom kapely okolo fínskej metalové speváčky TARJI, rytmickou oporou skupiny Rolanda Grapowa, nemeckých MASTERPLAN. Okrem účinkovania v spomínaných známych powermetalových formáciách spolupracuje aj s ďalším rešpektovaným gitaristom z Nemecka v kapele  AXEL RUDI PELL.
Pojmy ako všestrannosť a sazka na istotu sú skrátka v Terranovom prípade úplne na mieste. Tentoraz prichádza predstaviť svoju vlastnú, sólovú inštrumentálnu tvorbu. Príde sa predstaviť bubeník s nezameniteľným  úderom, štýlom hry ale aj imidžom. Jeho „nadprirodzené“ bubenícke schopnosti v spojení s prirodzenou charizmou zaručuje nevšedný hudobný aj spoločenský zážitok!

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie Mike Terrana Show

Top