Amnesia pres. Contact Ibiza

Amnesia pres. Contact Ibiza 
    
Dátum/Date:16.4.2011 o 21:00hod.
Cena/Price:
Normal: 5€
VIP: 10€

Svetová značka Amnesia Ibiza sa na Slovensko vracia už po šiestykrát, ako inak s kompletným prevedením a hosťami priamo z ostrova Ibiza.

Originál Amnesia Ibiza prináša:
* rezidenta z klubu Amnesia na Ibize - BRIAN CROSS
* vizuálnu smršť najnovšej párty techniky a pyrotechniky
* najväčší snehostroj v strednej Európe
* vysokovýkonný dymostroj, ktorý dokáže do 5sec zahaliť celý priestor do príjemného a chladivého obláčika
* množstvo tanečníkov a sexi gogo
* špeciálnych performances kde tu povešaných a predvádzajúcich svoje divadlo :)
* a ďalších významných DJov a hostí
POZOR!!!
Jedine na originál Amnesia presents contact Ibiza máte možnosť vyhrať cestu na Ibizu. A možno práve ty pocítiš neskrotnú Ibizu na vlastnej koži!
Najznámejší party ostrov na svete, ktorý počas jednej sezóny usporiada viac ako tisícku veľkolepých podujatí s obsadením umeleckých gigantov, miesto kam sa najväčšie hviezdy DJského neba sťahujú na celé leto, aby svojim fanúšikom v čase dovoleniek spríjemnili noci strávené v najvychytanejších kluboch sveta. V srdci DJingu sa premelú milióny mladých pártychtivých ľudí, snívajúcich o jedinom mieste na zemi kde neplatia takmer žiadne zákony. Miesto kde vás polícia pre rýchlosť nezastaví, miesto kde je jediným zákonom baviť sa, užívať si.....to je IBIZA!
16.apríla sa Charlie & Clubbers Community už po šiestykrát pokúsi vykúzliť jedinečne čaro nespútanej Ibizy aj na Slovensku. Po minuloročnej premiére v klube DOPLER sa rozhodli program obohatiť o množstvo performances, ktoré by ste na Slovensku darmo hľadali. Výnimočný večer bude čo sa hudby týka pod taktovkou 6DJov spolu s hlavnými predstaviteľmi priamo z klubu AMNESIA na Ibize

viac info: www.dopler.sk

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie Amnesia pres. Contact Ibiza

Top