Progression The Open Air

Progression The Open Air 
  
Progression The Open Air
Dátum/Date: 19.8.2011 od 13:00 do 20.8.2011 7:00
Miesto/Place: Jazero Dubník /Stará Turá/
Cena/Price:
01.mája - 31.mája: 4,-Eur
01.júna - 30.júna = 4,5,-Eur
01.júla - 15.augusta = 5,-Eur

Toto leto bude Slovensko opäť žiť párty a festivalovým životom pod holým nebom. Novinkou je aj Progression The Open Air, ktorá je letným vyvrcholením Progression Club Tour bookingu Houseimport. Lineup je naozaj šťavnatý a okrem slovenských dj´s sa Vám predstavia hostia z Čiech, napriklad kráľovná českého progressivu djane Patricia /Club 7.Nebe Brno/, Marco Biary z Ostravy, či trancový mág, ktorý si vraví Rossignol.
Ako headlinerov si páni z houseimporu pozvali poľskú vychádzajúcu hviezdu CARLA CALABRA /PL/
http://www.carlocalabro.com/, známeho napríklad z Tiesto Club Life či festivalov ako Sunrise či Electrocity /PL/ a česko-slovenským clubberom veľmi dobre známeho MICHAELA C /CZ/ http://www.djmichaelc.com /, ktorého už netreba nijako zvlášť predstavovať. Počuť ste ho mohli napríklad aj na festivale TopFest 2010 na Zelenej Vode.
Za zmienku určite stoja aj nemenej známe slovenské mená ako Miss Rodez, Anfre & Tanya , T-Mike , La Certa , Gregi , Gabriel Progressium , Matyo , Mathew , MajoDj , Ritic či košický Mättin....
Na dvoch stagoch pri jazere Dubník v Starej Turej /12km od Nového Mesta Nad Váhom/ sa Vám celkovo predstaví približne 40 dj´s, z toho 7 zahraničných. Kompletný line-up bude uzatvorený a zverejnený 7 mája 2011, nakoľko stále prebieha registrácia DJ´s.
Parkovanie problém nie je, tak isto ako na ktoromkoľvek inom festivale možnosť stanovania v stanovom mestečku, nesmieme zabudnúť ani na svetielkujúce a blikajúce náramky a tyčinky, samozrejmosťou budú stánky s občerstvením, alko a nealko nápojmi, nejaké tie vodné atrakcie a hlavne excelentná elektronická hudba štýlu house/progressive/trance a techno...

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie Progression The Open Air

Top