IL DIVO

Dátum/Date: 11.8.2011 o 20:30 h
Miesto konania/Place of event: Bratislavský hrad
Popis/Description:
Štyri fantastické hlasy sa rozozvučia v krásnych priestoroch Západnej terasy Bratislavského hradu.

Štvorica fantastických spevákov a lámačov sŕdc IL DIVO mieri na Slovensko. Tenor David Miller z USA, španielsky barytón Carlos Marin, švajčiarsky tenor Urs Bühler a popový spevák Sébastien Izambard z Francúzska sa chystajú spolu s pompéznym orchestrom pripraviť Slovákom nezabudnuteľný večer.
Majestátnosť ich koncertov IL DIVO spočíva okrem ich charizmy a úžasných hlasov aj v prostredí, kde spievajú. Sú to najmä hrady, mestské opevnenia a historické stavby. Inak tomu nebude ani na Slovensku a ich vystúpenie s orchestrom sa bude konať na nádvorí Bratislavského hradu pod holým nebom 11. augusta.
V Chorvátskej Pule prišlo na ich koncert v rímskom amfiteátri z 3. storočia p.n.l. takmer 40-tisíc fanúšikov a v roku 2009 na štadióne El Palau Sant Jordi v Barcelone ich obdivovalo dokonca až 70-tisíc ľudí. Ich slovenský koncert však nebude žiadnou masovou záležitosťou a dostať sa naň môžu len tí najrýchlejší, ktorým sa podarí uloviť cennú vstupenku z obmedzeného počtu vo voľnom predaji.
Tajomstvo ich úspechu spočíva vo vášni a zdržanlivosti, ktoré sa ukazujú ako neodolateľné afrodiziakum. Všetci štyria využívajú emocionálne Esperanto lásky a reflektujú multikultúrny a multinárodný charakter tejto skupiny. Ich skladby sú totiž vo viacerých jazykoch. Len skladbu Hallelujah z koncertu v Pule, naspievanú v španielčine si na Youtube.com pozrelo spolu viac, ako 5 a pol milióna ľudí.

Štyri fantastické hlasy, jeden nezabudnuteľný večer VIVIEN EXCLUSIVE.
Viac informácií na:
www.vivien.sk a www.ildivo.com

Vstupenky/tickets na koncert IL DIVO

Top