ČÍNSKY NÁRODNÝ CIRKUS 2011

Dátum/Date:24. a 25. október 2011 o 19.00 h
Miesto konania/Place of event:
Istropolis Bratislava

JINAN SHOW 2011

NAJLEPŠÍ AKROBATI VÁM UKÁŽU, PREČO ĽUDIA PO CELOM SVETE NA ICH PREDSTAVENIACH NEDÝCHAJÚ.

Cirkus pochádza z provincie Shandong, ktorá sa nachádza na východe Číny pri dolnom toku Žltej rieky a má viac ako 5000 ročnú históriu. Zo Shandongu pochádza najstaršie zaznamenané písmo Jinan. Hlavné mesto Shandongu – nazývané tiež Jarné mesto – je jedným z rodísk čínskej akrobacie.
Skupina akrobatov založená v r. 1958 sa už viac ako 50 rokov snaží o obnovu akrobacie a počas tohto procesu vznikali neobyčajné programy, ktoré vyžadujú výnimočnú dávku šikovnosti, obratnosti, talentu a tvrdého tréningu. Všetky ich predstavenia sú svojsky okorenené a oživené čínskym národným štýlom.
Programy ako Skoky cez kruhy, Bojové umenie, Žonglovanie nohami a Lietajúca hrazda získali tiež rôzne ocenenia tak na domácich ako aj na medzinárodných súťažiach. Skupinu tvoria špičkoví akrobati (Deng Baojin - Medailu Baix - najvyššie ocenenie v čínskej akrobacii).
Skupina už navštívila skoro 40 krajín ako Japonsko, Amerika, Rumunsko, Maďarsko, Nemecko, Brazília, Singapúr, Pakistan, Anglicko, Francúzsko, Španielsko, Indonézia, Kolumbia. Všade kam prišli, ich vrelo vítali, a ich zahraniční priatelia si vysoko cenia ich predstavenia.

Vstupenky / Tickets na ČÍNSKY NÁRODNÝ CIRKUS 2011

Top