EUROPA 2 WELCOME SUMMER 2011

Na Liptov mieri veľký tanečný festival! Privítajte tohtoročné leto pri tanci.

EUROPA 2 WELCOME SUMMER 211
Dátum/Date: 17.06.2011 od 20:00 - 06:00hod.
Miesto konania/Place of event:
Popis/Description: Lisková SPORT AREA - IHRISKO (Ružomberok) / V prípade zlého počasia SH KONIAREN (Ružomberok)
Cena/Price: 5,-€

Na Liptov mieri nový tanečný open air festival EUROPA 2 WELCOME SUMMER 2011! Dňa 17. júna 2011 tak budú mať nielen Liptáci možnosť privítať tohtoročné leto v naozaj veľkom štýle – pri tanci. Behom jedinej noci sa na ihrisku v Liskovej (pri Ružomberku) predstavia skutočné DJ(ské) legendy v sprievode zaujímavého programu, rôznych atrakcií, gigantickej balónovej show a to všetko s najlepším zvukový systém na svete FUNKTION ONE!

Nočná tanečná show sa bude niesť v skutku magickom štýle. Tanec priamo pod hviezdami, kde na Vás čaká vystúpenie DJ(ských) velikánov a skutočných majstrov svojho remesla z celého Slovenska. Po prvýkrát sa v Ružomberku (Lisková) predstaví DJ REORDER, človek, ktorý bol ako jediný slovenský DJ prezentovaný už 7 x v globálnej relácii najlepšieho DJ(a) sveta ARMINA VAN BUURENA – A STATE OF TRANCE! Tešiť sa môžete aj na legendy tanečného neba TOKY / BOSS v sprievode talentovaného účastníka slávnej českej APOKALYPSY - MISS RODES! Krv Vám zaiste rozprúdi aj vystúpenie zakladateľa HARDSTYLE scény na Slovensku – ENHANCER, ktorý taktiež po prvýkrát zavíta do Ružomberka! A to nie sú ani z ďaleka všetky mená! Pripravujeme pre Vás aj špeciálne WARM UP parties, ktoré budú organizované v obľúbených vodných oblastiach Liptova a Oravy priamo v deň konania akcie. Celá akcia bude ozvučovaná najlepším zvukovým systémom sveta – FUNKTION ONE! Táto značka ozvučuje napr. aj legendárnu mega akciu – TRANSMISSION. Masívny stage je navrhnutý do šírky 30 metrov a výšky 9 metrov! Určite sa je na čo tešiť!
Všetky informácie, ako aj celý program Vám budeme prinášať priebežne na stránke
www.pure-event.sk a na oficiálnej stránke na FACEBOOKU: http://www.facebook.com/event.php?eid=183041035075908

Predpredaj lístkov je kapacitne LIMITOVANÝ na 2000 kusov! Preto neváhajte a objednajte si svoj lístok už dnes skôr ako bude neskoro.
 
V prípade zlého počasia sa akcia presúva do SH KONIAREŇ – Ružomberok.

Otázky: media@pure-event.sk

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie EUROPA 2 WELCOME SUMMER 2011

Top