HIROMI - One Day Jazz Festival

JAZZOVÁ ŠPIČKA NA ONE DAY JAZZ FESTIVALE

Opäť jedna vynikajúca správa pre fanúšikov One Day Jazz Festivalu

 27. Októbra sa o 19.00 v bratislavskom Istropolise uskutoční ďalší zo série džezových koncertov pod hlavičkou One Day Jazz Festival.
Na v poradí tohtoročnej už tretej sérii One Day Jazz Festivalu sa predstaví svetoznáma japonská klaviristka Hiromi Uehara s projektom HIROMI: THE TRIO PROJECT, tento krát s absolútne hviezdnym svetovým triom zloženého z najväčších celebrít svetového jazzu. Spolu s Hiromi vystúpi jeden z najrešpektovanejších basákov newyorskej scény Anthony Jackson a na bicie bude hrať Simon Phillips, člen legendárnej kapely Toto.

Hiromi vystupovala na Slovensku už v minulosti so svojou formáciou, kde 5 rokov účinkoval aj slovenský hudobník Martin Valihora. Na publiku zanechali nezabudnuteľný zážitok vďaka ktorému sa Hiromi stala na Slovenku veľmi žiadaná.

Súčasťou One Day Jazz Festivalu bude vystúpenie tria gitaristu Michala Bugalu, kde na bicie bude hrať Martin Valihora a na basu rodák z Kanady Chris Jennings, ktorý sa prednedávnom predstavil slovenskému publiku v rámci vystúpenia Dhafera Youssefa na festivale Viva Musica!

One Day Jazz Festival je prestížny hudobný projekt, ktorý sa môže pochváliť už 3-ročnou tradíciou. Cieľom projektu bubeníka Martina Valihoru je sprostredkovať a priblížiť kvalitný hudobný zážitok širokej verejnosti, a to prostredníctvom vystúpení tvorcov a interpretov svetovej, európskej i slovenskej jazzovej scény. Na One Day Jazz festivale už vystúpili: funková legenda, kapela Tower of power, George Duke, John McLaughlin, Lee Ritenour, Anthony Jackson, Michael Manson,  Jef Lee Johnson, Don Grusin, a ďalší.

Viac info!

Vstupenky/tickets na vystúpenie HIROMI v predaji!

Top