TESTOSTERÓN

TESTOSTERÓN - Andrzej Saramonowicz

Dátum/Date: 19.06.12 o 19:00hod.
Miesto konania/Place of event: Dom odborov Žilina, Žilina 
Cena/Price: 15,- Eur

Popis/Description:
Divadlo Andreja Bagara – TESTOSTERÓN
Jedna z najúspešnejších komedií , ktorá sa z veľkým úspechom hráva od roku 2004.

Divadelná komédia o tom, čo si muži myslia o ženách. Manifest mužskej prapodstaty. Svadobná oslava, na ktorej chýba nevesta! Ale prečo?... Záhada, ktorá čaká na vaše rozlúštenie. Svet žien a svet mužov. Existujú tak blízko pri sebe. Jední bez druhých nedokážu žiť. A pritom vo vzájomnom súžití nachádzajú na svojom partnerovi toľko rozdielov a protirečení.

Pánska jazda, v ktorej tón udávajú dámske sukne. Ženy v centre mužskej pozornosti a ich záujmu! Ani zvieracia ríša nie je bez problematických väzieb mužsko-ženskej existencie. Mnohé nám napovie. Na mnohé pochybnosti dá jednoznačnú odpoveď. Láska, sex a túžba dobyvateľov. Hľadanie odpovede, kto komu vládne. Je vôbec možné dosiahnuť harmóniu v splynutí tiel a duší našich rozdielnych pováh? City, pohľady, sklamania. Klamlivosť očakávaní pri napĺňaní našich predstáv o ideálnom partnerovi. Manželský ostrov - ostrov bezpečia či vyhnanstvo?!

Réžia: Peter Mankovecký
Herci: Milan Ondrík (Kornel), Peter Kadlečík (Janis), Martin Fratrič (Roman), Martin Nahálka (Theo), Juraj Hrčka (Tretin), Ivan Vojtek (Fisky), Marián Slovák (Stavros)
Dramaturgia: Svetozár Sprušanský

PRÍĎTE SI AJ VY POZRIEŤ DO ŽILINY 177. REPRÍZU ÚSPEŠNEJ KOMÉDIE.

VSTUPENKY NA PREDSTAVENIE TESTOSTERÓN NAJDETE TU !!


!! AKCIA !!
Každý, kto si zakúpi vstupenku na predstavenie TESTOSTERÓN, získa Big Mac za akciovú cenu 1,50 € v prevádzkach McDonalds - Žilina.
Stačí sa preukázať vstupenkou.
Platnosť akcie do 21.6.2012.

Top