Jahelka a Paleček – dvojkoncert

Jahelka a Paleček – dvojkoncert 
  
Dátum: 17.11.2012 o 17.00h
Miesto predstavenia: TEATRO WÜSTENROT – Istropolis

Po dlhej odmlke vystúpia na bratislavskom koncerte v Teatro Wüstenrot  pesničkári IVO JAHELKA a MIROSLAV PALEČEK a predstavia svoje vlastné najznámejšie piesne ako aj spoločnú tvorbu. Ich melodickým piesňam nechýba nadhľad, humor a svojrázny pohľad na svet, ktorý poslucháčom ponúkajú kultivovaným a zrozumiteľným jazykom.
Ivo Jahelka sa preslávil ako „spievajúci právnik“, ktorý sa popri advokátskej praxe venuje  aj humornému zhudobňovaniu súdnych prípadov  a životných príbehov obsiahnutých v policajných, súdnych spisoch a iných úradných dokumentoch.  Verí, že humor a smiech je korenie života a tiež vie, že ľudia sa radi bavia na nešťastí druhých podľa hesla „škodoradosť je najlepšia radosť“. Jeho tvorba je zachytená na viac ako 10 albumoch a už skoro 20 rokov vystupuje aj s Miroslavom Palečkom. Vydali spolu album Tenisová akademie. Iva Jahelku môžu televízni diváci vidieť aj v relácii Neznalost neomlouvá.
Miroslav Paleček neodmysliteľne patrí na českú folkovú scénu, kde v 60-tych rokoch minulého storočia vytvoril duo s Michaelom Janíkem.  Je dlhoročným členom divadla Semafor a originálne interpretuje piesne Voskovce a Wericha. V roku 2005 vydal autorský sólový album Každej je nějakej.
Srdečne Vás pozývame!

VSTUPENKY NA Jahelka a Paleček – dvojkoncert UŽ V PREDAJI !!

Top