JOSE CARRERAS

JOSE CARRERAS

Dátum a miesto konania/Date and place of event: 20.12.2012 o 20:00 hod., Štadión O. Nepelu, Bratislava
Cena/Price: od 35 EUR 

Popis/Description:
Po mimoriadne úspešnom exkluzívnom vianočnom koncerte v minulom roku JOSE CARRERASA v Košiciach k nám tento rok opäť mieri tento bývalý člen 3 tenorov! Tentokrát to bude do Bratislavy, kde 20. 12. odohrá svoj fantastický vianočný koncert so 65-členným orchestrom Štátnej filhármonie Košice a 40-členným zborom opery štátneho divadla Košice, ktorý bude jediný v tomto roku pre Slovensko, a to práve na Štadióne O. Nepelu. Repertoár a profesionálne pôsobenie JOSE CARRERASA, ktoré je od roku 1970, sa skladá z viac než 60 opier, medzi ktorými vynikajú opery ako Andrea Chenier, La Boheme, Tosca, Werther, Don Carlo, Carmen, La Forza del Destino, I Pagliacci, L Elisir d Amore (Nápoj lásky) a Un Ballo in Maschera (Maškarný bál).

Nenechajte si újsť tento klenot vážnej hudby vo vrcholnej vianočnej atmosfére v tomto roku pre Slovensko aj vrátane špeciálneho a veľmi obľúbeného hosťa!
 
Zľavy/Discounts: Vozičkári bezplatne+doprovod 35,- €
V prípade zájmu o tieto vstupenky je potrebné kontaktovať nás na e-mailovej adrese: help@ticketportal.sk, kde budú s Vami doriešené všetky náležitosti.

Viac info/More informations: www.bonusvision.sk

Vstupenky na JOSE CARRERASA v predaji

Top