Reklama na Ticketportal.sk

Žijeme v dobe ktorá vyžaduje interaktivitu. V reklame to platí dvojnásobne. Ak má byť komunikácia Vašej reklamnej kampane smerom ku klientom účinná a kvalitná, internet ako médium nie je možné vylúčiť a prehliadnuť.
Ticketportal pôsobí na trhu viac ako 12 rokov. Nová stránka spoločnosti Ticketportal SK so svojou návštevnosťou sa zaraďuje medzi veľmi atraktívne weby na slovenskom internetovom trhu. Príde na ňu mesačne viac ako 250.000 unikátnych návštevníkov.

Čo je veľmi dôležité – nejde o nízkopríjmové skupiny, ale o ľudí ktorí do seba radi investujú  - navštevujú športové zápasy, kiná, divadlá  a iné  podujatia.

Cieľová skupina

Reklamnou kampaňou na www.ticketportal.sk zasiahnete masy, ale tiež môžete svoje kampane veľmi dobre selektovať. Máme jednu z najlepších a najširších databáz na Slovensku – vďaka tomu zacielime ponuku Vašich služieb a tovarov  veľmi konkrétne.

Náklady na produkciu

Chcete  počas kampane meniť vizuál baneru? Zabezpečíme Vám jeho výmenu v priebehu krátkeho času a s veľmi nízkymi nákladmi. Môžete tak reagovať na kampane Vašich konkurentov takmer okamžite.

Top