Detail info
Close

Jarek NOHAVICA

Jarek NOHAVICA

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Hostia: Robert Kuśmierski (PL)

            Pavel  Planka (CZ)

Zákaz vstupu deťom do 15 rokov !!!

Poprosíme divákov, aby do športovej haly (Aréna Poprad) prišli v dostatočnom predstihu, vstupy budú otvorené už hodinu pred koncertom !

Jaromír Nohavica je významný, český, folkový pesničkár a osobitý spevák. Počas svojej kariéry hral s orchestrom, vypredal veľké haly a napísal aj texty pre opery. Zahral si aj vo filmoch.

Ako hudobník začínal s regionálnymi umelcami, písal pre rockovú skupinu Majestic, spolupracoval s Českým rozhlasom v Ostrave, s umelcami ako Věra Špinarová či Mária Rottrová. Prvé vystúpenie s vlastným repertoárom prebehlo (náhodne) v marci 1982 na Folkovom kolotoči v Ostrave a ako vyzretý pesničkár sa vyšvihol medzi folkovú špičku.

Jaromír Nohavica sa ako prvý český pesničkár stal nositeľom ceny Premio Tenco, ktorú už niekoľko desaťročí udeľujú v rámci Festivalu autorských piesní v talianskom San Remu. Pridal sa tak k interpretom zvučných mien ako sú Jacques Brel, Donovan, Nick Cave, Bulat Okudžava alebo Leonard Cohen, ktorí získali toto ocenenie v minulosti.

Tento koncert je organizovaný v režime KZ (kompletne zaočkovaní) podľa platného COVID automatu. V tomto režime je podmienkou vstupu na koncert doklad o plnom zaočkovaní majiteľa vstupenky.

Za plne očkovanú osobu sa považuje: 

a) osoba najmenej 14 dní po aplikácii druhej dávky očkovacej látky proti ochoreniu COVID-19 s dvojdávkovou schémou,
b) osoba najmenej 21 dní po aplikácii prvej dávky očkovacej látky proti ochoreniu COVID-19 s jednodávkovou schémou, 
c) osoba najmenej 14 dní po aplikácii prvej dávky očkovacej látky proti ochoreniu COVID-19, ak bola prvá dávka očkovania proti ochoreniu COVID-19 podaná v intervale do 180 dní od prekonania ochorenia COVID-19, alebo
d) osoba do 12 rokov veku.  

Koncert nie je vhodný pre deti do 15 rokov.

Zľavy a vstupenky pre deti/Discounts and tickets for children: bez nároku na zľavy.

 



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Jarek NOHAVICA
Top