Detail info
Close

The Golden Voices of Gospel / New York, USA/

The Golden Voices of Gospel / New York, USA/

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

THE GOLDEN VOICES OF GOSPEL

ktorý sa bude konať 13.12. 2018 o 19:00 hod. v Evanjelickom kostole v Banskej Bystrici (Lazovná ulica).

Skupinu The Golden Voices Of Gospel založil v roku 1993 v New Yorku reverend Dwight Robson, ktorý sa preslávil počas svojej 14 ročnej kariéry v cirkvi ako "spievajúci farár". Skupina absolvovala len v Európe viac ako 500 úspešných koncertov. V súčasnosti ide o jedenásť členný súbor afroamerických vokalistov a hudobníkov. O tom, že “The golden voices of gospel - Zlaté hlasy gospelu” patria medzi svetovú špičku, svedčí okrem množstva úspechov a ocenení aj fakt, že viackrát spolupracovali s takými osobnosťami hudobného sveta ako sú Michael Jackson, Mariah Carey ai... Okrem toho, pravidelne vedú workshopy s inými evanjelickými zbormi po celej Európe. Hudba, spev, tanec a kostýmy, to všetko vytvára výnimočnú atmosféru, ktorá vytvára nezabudnuteľný koncert v predvianočnom období.

Srdečne vás pozývame na túto show - zúčastnite sa vzrušujúcej cesty storočím spirituálov, tradicionálov a gospelov. Repertoár skupiny zahŕňa známe skladby, ako napríklad SILENT NIGHT (TICHÁ NOC), OH, HAPPY DAY, GLORY GLORY HALLELUJAH, HE'S GOT THE WHOLE WORLD a veľa ďalších slávnych a obľúbených gospelov.

 



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture The Golden Voices of Gospel / New York, USA/
Top