Detail info
Close

SOILWORK

SOILWORK

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 24.11.2013
Miesto konania/Place of event: Majestic Music Club, Bratislava
Čas/Time: 20:00 hod.
Cena/Price: 24,-€

Popis/Description:
Slávna švédska metalová partia zahrá v klube MMC 24. novembra 2013. Vstupenky po 24 eur sa od piatku 10. mája predávajú v sieti Ticketportal.
Švédsky metalový klenot sa zrodil v meste Helsingborg v roku 1995. Nasledovali dva vysoko cenené albumy vo vydavateľstve Listenable Records. Neskôr Soilwork prevzala rešpektovaná značka Nuclear Blast, ktorá im zabezpečila raketový vzostup a koncerty v Severnej Amerike, Európe, Austrálii aj v Japonsku. Unikátne poňatie melodického metalu rozvinuté do mrazivých rozmerov bolo najvýraznejšie na nahrávke Natural Born Chaos produkovanej samotným Devin Townsend. Rovnaký záznam dal vyniknúť aj majstrovským vokálom speváka Bjorna „Speed“ Strida. Dnes je kapela považovaná za pevnú súčasť metalovej scény a jej koncerty sú pre každého fanúšika povinnou jazdou. Za necelých dvadsať rokov kariéry sa skupina predstavila po boku takých velikánov ako Black Sabbath či Iron Maiden,  absolvovala desiatky vystúpení s kapelami Lamb of God či Killswitch Engage. V roku 2012 sa tvorivá dvojica Sylvain Coudret a David Andersson venovala najmä skladaniu nových pesničiek a výsledkom je ich novinka The Living Infinite. Je to prvý dvojalbum melodického death metalu v dejinách a Slovensko ho zažije v koncertnej premiére!

Zľavy a vstupenky pre deti/Discounts, and tickets for children:
Bez nároku na zľavy!!!



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top