Detail info
Close

Jennifer Batten - solo show

Jennifer Batten - solo show

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

JENNIFER BATTEN - solo show (ex-Michael Jackson + Jeff Beck band)

Dátum/Date: 30.09.2014 o 20.00 h.
Miesto konania/Place of event: Majestic Music Club, BRATISLAVA

Popis/Description:

Tá, čo hrávala s Kráľom popu !

Jennifer Batten vystúpi v utorok 30. septembra so svojou sólovou šou v bratislavskom MMC !
Predkapela: Cieľová Skupina

Rodená newyorčanka Jennifer Batten svojho času hrala v jednom kole v šiestich veľmi rozdielnych kapelách od metalu, cez fusion, po funk. Zásadným zlomom jej kariéry bolo, keď ju vybrali zo stovky uchádzačov o miesto v sprievodnej skupine Michaela Jacksona, poskladanej z muzikantskej špičky. Turné k albumu "Bad" trvalo jeden a pol roka a na koncerty bolo zvedavých 4,5 milóna nadšených fanúšikov. Po jeho grandióznom finále sa Jennifer vrhla do realizácie vlastného albumu, ktorý jej produkoval iný kolega gitarista – Michael Sembello od Stevie Wondera. Výsledok dostal názov “Above, Below, and Beyond”.

Krátko po vydaní spomínaného CD na jar 1992, prišla opäť ponuka, ktorá sa neodmieta - hrať s Michaelom Jacksonom na "Dangerous Tour". Tým sa stala súčasťou najväčšej udalosti šoubiznisu, keď sa v januári 1993 ocitla po boku Michaela na vystúpení finálového zápasu Superbowlu v kalifornskej Pasadene. Priamy prenos sledovalo jeden a pol bilióna ľudí v 80 krajinách, čím sa udalosť stala najsledovanejším programom televíznej histórie na svete.

Medzitým Jennifer skomponovala materiál pre druhý album "Jennifer Batten's Tribal Rage~Momentum," oproti jednotke počuteľne ovplyvnený world music. No udalosti okolo Michaela Jacksona sa valili ako lavína, tá gitaristku s neprehliadnuteľným image vláčila 2 roky po celom svete na podporu Jacksonovho dvojalbumu "HIStory".

Účinkovanie s Kráľom popu nebolo jediným spojením s iným veľkým menom teraz už známej a rešpektovanej Batten. V roku 1998 prišla ponuka od jedného z najrešpektovanejších majstrov gitarových strún, samotného Jeffa Becka. Výsledok ich vzájomnej, tri roky trvajúcej spolupráce zaznamenávajú albumy "Who Else" a “You Had It Coming” a tiež množstvo koncertov po celom svete, pričom z koncertu v Tokyu v roku 1999 bol vydaný záznam. 

Jennifer je tiež autorkou dvoch knižných publikácii a práve dokončila svoje tretie sólové dieťa v podobe CD/DVD nazvané “Whatever”. Na priloženom DVD sa nachádza mozaika v dĺžke viac ako 90 minút, pozostáva z hudobných videí, rozhovorov, komentárov a gitarovej lekcie.

Vstupné/Entry: 22,00 EUR / voľné sedenie
Zľavy/Discounts: ZŤP vozíčkar = 6,00 EUR



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Jennifer Batten - solo show
picture Jennifer Batten - solo show
picture Jennifer Batten - solo show
picture Jennifer Batten - solo show
Top