Detail info
Close

MARSHALL JEFFERSON

MARSHALL JEFFERSON

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 20.11.2015 o 20:00 h.
Miesto konania/Place of event: Nu Spirit Club, Pasáž Luxor - Štúrova 3, Bratislava


Popis/Description:

Už 6ty rok v rade patrí jeseň oslávam otvorenia kultového podniku Nu Spirit Club. Jedným z jeho hostí bude v piatok 20. novembra krstný otec house music, Marshall Jefferson. Po jeho boku sa počas večera vystrieda špička slovenskej house music a naša narodeninová oslava bude patriť práve vám.

Producent pôvodom z Chicaga začal prvé tracky produkovať už v roku 1985, ešte počas nočnej práce na pošte, kde s kolegami nahral housovú hymnu ‚Move Your Body (The House Music Anthem)‘ ešte pod pseudonymom Virgo. Napriek faktu, že track nebol prvý rok ani vydaný na oficiálnom nosiči, stala sa z neho hymna nočného života nielen Chicaga, čo podmienilo label Trax obrandovať ešte stále jednu z
najlepších produkcií v histórii.

Nebolo tomu ani dva roky, čo Marshall doslova zaútočil na nočný život Ameriky, a svojmu prvému releasu stihol nastaviť laťku vplyvným ‚Acid Tracks‘ pre DJ Pierre’s Phuture outfit. Koncom 80tych rokov následne presedlal k jemu vlastného štýlu spiritual house (ktorý dostal neskôr pomenovanie deep house) a zaradil sa k navplyvnejším producentom vo svojom obore. Následne spolupracoval s menami ako Kym Mazelle, CeCe Rogers a Ten City, čo mu prinieslo uznanie širokého okolia.

V marci roku 1987 informoval britský magazín NME o vôbec prvom houseovom turné, na ktoré sa Marshall vydal so svojim dlhoročným priateľom Frankie Knucklesom. 

Skladba "Move Your Body" sa objavila v hre Grand Theft Auto: San Andreas, vo filme "24 Hours Party People" či v dokumentárnom filme "Paris is Burning." 

Marshall Jefferson - Move Your Body: The Evolution Of Chicago House

Vstupné/Entry: 13,20 EUR
Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy/without any discounts.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture MARSHALL JEFFERSON
Top