Detail info
Close

Cestovateľské kino: Černobyľ

Cestovateľské kino: Černobyľ

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 13.12.2017 o 19.00 h
Miesto konania/Place of event: Aula SZU, Bernolákova 8, Banská Bystrica

Cestovateľské kino: Černobyľ

Mesto duchov. Míľnik novodobej histórie. Černobyľ, kedysi pýcha sovietskeho zriadenia a čulé moderné mesto, dnes strašiak celého sveta. Vydajte sa s nami na miesto, ktoré pred 30 rokmi vyvolalo hrôzu. Príďte si vypočuť (rádio)aktívne zážitky Martina Dubeňa, ktorý černobyľskú oblasť navštívil veľakrát. Zdieľať s nami bude nielen fotografie, zážitky, reálny život domorodcov, ale vysvetlí aj mýty, ktoré o Černobyle, Pripjati, atómovej elektrárni a vyľudnenej zóne kolujú.

Martin Dubeň
​je výkonný reaktor cestovky CHERNOBYLwel.come. Dušou cestovateľ, ktorý sa snaží objavovať atypické miesta. A tak sa dostal do Černobyľu. Vlani sa rozhodol pre zmenu práce a odvtedy pomáha šíriť černobyľské posolstvo. “Kto nezažil, len ťažko pochopí. Osobne sa považujem za veľmi aktívneho cestovateľa-objaviteľa, ktorému je ľúto, ak počas mesiaca nenavštívi aspoň jednu cudziu krajinu. Ideálne takú, v ktorej ešte nebol,” hovorí Martin.

Vstupné/Entry: 4,00 EUR
Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy/without any discounts.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top